Vereniging Eigen Huis zoekt een WFM specialist
(34-38 uur per week)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 745.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.
Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum terecht met al hun vragen, problemen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop of het bezit van een eigen woning.

WFM Specialist

Als WFM Specialist houd je toezicht op een efficiënt verloop van de verschillende verkeersstromen binnen het Informatie & Adviescentrum (I&AC). Je zorgt voor een goede bezetting van de verschillende teams binnen het I&AC door het registreren en analyseren van de instroomhistorie en maakt bijpassende roosters tezamen met het inplannen van verlof en opleidingen. Je bewaakt de dagelijkse operationele KPI’s, waaronder de wachttijden en zorgt voor de juiste capaciteit door de medewerkers continu op de juiste momenten en plaatsen in te zetten. Ten behoeve van het management maakt de WFM Specialist verschillende rapportages aan de hand van de gegevens uit het planningssysteem. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers I&AC met betrekking tot de roosters. Daarnaast draag je bij aan een continue verbetering van de productiviteit en efficiënte kanaalinzet van het I&AC.

Wie ben jij?

Je bent analytisch en hebt een sterk cijfermatig inzicht. Je blinkt uit in plannen en organiseren en hebt een op samenwerking gerichte werkhouding. Verder werk je resultaatgericht en zelfstandig. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en over tenminste 3 jaar werkervaring op het gebied van WFM en heb je ervaring bij een groter call center of helpdesk dan is dat een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een functie voor 34-38 uur per week. Samen met de andere WFM Specialist zorg je ervoor dat er een continue bezetting is van de planning. 

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Hein Kruider, afdelingsmanager I&AC, te bereiken op (06)14360355. 

Direct solliciteren? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@eigenhuis.nl ter attentie van Natasja Willems, HR medewerker.

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid