Wat kan een Scheidingsexpert voor je doen?Scheidingsexpert

De experts van Scheidingsexpert Nederland bieden onafhankelijke en deskundige hulp bij een (echt)scheiding. Of je nu in loondienst bent of ondernemer, kinderen hebt of niet, getrouwd bent of samenwonend. Tijdens bemiddelingsgesprekken (mediation) maak je samen afspraken over de scheiding en de periode daarna.

Een Scheidingsexpert maakt ook duidelijk wat de financiële gevolgen zijn van de gemaakte afspraken en brengt mogelijke oplossingen in kaart, bijvoorbeeld als één van jullie in de woning wil blijven wonen.

Heb je een hypotheek via Eigen Huis Hypotheekadvies, dan werken je Scheidingsexpert en je financieel adviseur nauw samen. Zo verloopt de scheiding zo soepel mogelijk en weet je snel hoe je er financieel voor staat. Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant, dat voor jou wordt ingediend bij de rechtbank.

Als lid krijg je 10 % korting

Als je je scheiding via Scheidingsexpert Nederland regelt, krijg je als lid van Vereniging Eigen Huis 10 % korting op de totale kosten. Dus ook op de kosten voor het convenant en op de kosten voor het indienen van de echtscheiding bij de rechtbank. Heb je het basispakket scheiden, dan scheelt dit € 280 per persoon. Voor leden is het eerste half uur gratis en krijg je ook op de kosten voor een second opinion 10 % korting. 

Bekijk hier de basistarieven van Scheidingsexpert Nederland

Staan de afspraken tussen jou en je (ex)partner al in een concept scheidingsconvenant of zit je al midden in het proces? Dan kijkt de Scheidingsexpert graag of deze juridisch en fiscaal correct zijn vastgelegd. Ook geeft de Scheidingsexpert je inzicht in de financiële gevolgen van de afspraken.

Interesse in een scheidingsexpert?

Plan eenvoudig een telefonische afspraak in om samen te inventariseren hoe we jou kunnen helpen.

Plan een afspraak

Doe je voordeel met onze diensten