Over Eigen Huis Schilderservice

Is jouw huis toe aan een schilderbeurt? Maar waar vind je een goede en betrouwbare schilder? En hoe beoordeel je de kwaliteit van het geleverde werk? En hoe beoordeel je een offerte? Dat blijkt niet altijd even eenvoudig. Veel eigen woningbezitters lopen rond met deze vragen. 

Goed onderhouden buitenschilderwerk is van groot belang voor de waarde van jouw woning. Maar zelf je huis schilderen is een flinke klus en uitbesteden kan een hoop gedoe en geregel met zich meebrengen. Vereniging Eigen Huis helpt eigen woningbezitters met het onderhoud van hun woning. Zo ook met het schilderwerk. Dit doen wij met onze handige Eigen Huis Schilderservice.

Met Eigen Huis Schilderservice (door onze leden gewaardeerd met een 8.2) bespaart je de moeite met het zoeken naar een goede en betrouwbare vakschilder en ben je verzekerd van topkwaliteit schilderwerk met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Vereniging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en hun gekwalificeerde netwerk van de beste vakschilders van Nederland.

Bekijk hoe het werkt
Bekijk de voordelen
Bekijk de klantervaringen
Direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Sikkens

Op basis van kwaliteit, prijs en distributienetwerk heeft Eigen Huis Schilderservice gekozen voor verfleverancier Sikkens. Een internationaal erkend merk dat hoogwaardige kwaliteit verfproducten levert aan professionele schilders en consumenten. Met de topkwaliteit buitenlakken van Sikkens wordt jouw woning maximaal beschermd en blijft je houtwerk lang goed. Daarom geven wij vier tot zes jaar volledige garantie op het buitenschilderwerk geven.

Uw Schilderwerk B.V.

Voor de uitvoering van het schilderwerk werkt Vereniging Eigen Huis samen met het bedrijf Uw Schilderwerk B.V. dat gespecialiseerd is in schilderonderhoud. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het schilderwerk van Eigen Huis Schilderservice en werkt met zorgvuldig geselecteerde schilders verspreid over het hele land. Hierbij let Uw Schilderwerk B.V. op de manier van werken, kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Zo ben je verzekerd van perfect uitgevoerd buitenschilderwerk.

Online tool bereken direct bij Vereniging Eigen Huis

Regel eenvoudig en snel goed schilderwerk