Vakschilder nodig? Achteraan aansluiten

Vereniging Eigen Huis helpt huiseigenaren met het onderhouden van hun woning. (Buiten)schilderwerk is een van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van je woning. Naast onze Eigen Huis Schilderservice bieden we praktische informatie en adviezen over onderhoud van het schilderwerk van je woning.

Huizenbezitters zoeken vakmannen

Wie binnenkort een vakschilder nodig heeft, kan beter zo snel mogelijk beginnen met zoeken. Huizenbezitters zijn weer bezig met onderhoud, waardoor goede vaklui ook dit jaar weer volle agenda’s hebben. 

Gevolg van grotere vraag naar schilders dan aanbod

De vakman - van timmerman, schilder tot stukadoor – heeft het extreem druk. De afgelopen jaren hebben ze overigens niet stil gezeten, maar de particuliere woningmarkt én de economie trekt na de crisis enorm aan. In 2017 is zelfs een record aantal huizen verkocht. Volgens het Kadaster is dit record is niet doorgezet in 2018, maar met ruim 218.000 verkopen zijn veel huishoudens verhuist. De vraag naar schilders zien we daardoor toenemen, en uurtarieven ook.   

Tijd voor schilderwerk? Start met oriënteren

Schilderwerk beschermt tegen weer en wind. Is de buitenboel van jouw woning toe aan een nieuwe verflaag? Start op tijd met oriënteren. Op zoek naar een vakschilder die topkwaliteit schilderwerk levert met lange garantie en voor een goede prijs? Maak dan gebruik van onze Eigen Huis Schilderservice. Eigen Huis Schilderservice wordt gewaardeerd met een 8,2 (ruim 10.000 mensen hebben al gebruikgemaakt van deze dienst). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Meer lezen

Goede schilderofferte

Goede schilderofferte
Wil je jouw huis laten schilderen? Let dan niet alleen op de prijs, maar ook op wat het schildersbedrijf je voor dat bedrag biedt. waar let je op

Schilderen, wel of niet uitbesteden?

Schilderen, wel of niet uitbesteden?
Twee leden aan het woord: de voor- en nadelen van zelf schilderen of uitbesteden. Voordelen op een rij

Huiseigenaren vergeten onderhoud

Huiseigenaren vergeten onderhoud
Welke voordelen heeft een goed geschilderd huis? Lees dit artikel

Eigen Huis Schilderservice

Eigen Huis Schilderservice
Jouw huis toe aan nieuw buitenschilderwerk? Wij zorgen voor een vakschilder, topkwaliteit verf, controle door een expert en lange garantie.  Vraag offerte aan

We zijn genomineerd voor website van het jaar. Stem je op ons?