Kun je meedoen aan Eigen Huis Schilderservice?

Heb je een koophuis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), waarvan je de houten onderdelen van minimaal één hele gevel wilt laten schilderen? Of wil je als VvE het schilderwerk uitbesteden? Dan kun je deelnemen aan onze schilderservice. Een aantal woningen is uitgesloten, welke dat zijn, lees je hieronder:

Woonboot

Wij kunnen woonboten niet opnemen in deze schilderservice. Een woonboot is moeilijk bereikbaar omdat de woning in het water ligt. Daarbij is een woonboot veelal afgetimmerd met hout dat extra blootgesteld wordt aan de elementen, waardoor er specifieke eisen gesteld worden aan de levensduur van het buitenschilderwerk. Hiervoor kunnen wij geen vier of zes jaar garantie garanderen. 

Monument

Een monument heeft vaak kozijnen en deuren met een aparte maatvoering, complexe gootconstructies en bewerkelijke deuren of sierelementen. Soms is er zelfs een vergunning nodig. Dit zijn technische zaken die wij niet via onze dienstverlening verzorgen omdat we de offerte en prijs samenstellen op basis van standaard schilderwerkzaamheden.

Grachtenpand

Een grachtenpand is vaak hoog en moeilijk bereikbaar met een normaal formaat steiger. Daarbij hebben deze panden vaak kozijnen en deuren met een aparte maatvoering, een speciale hijsinstallatie/balk en bewerkelijke deuren/sierelementen. Dit zijn zaken die wij niet via onze dienstverlening verzorgen omdat we de offerte en prijs samenstellen op basis van standaard schilderwerkzaamheden.

Woning die rondom niet goed bereikbaar is met een steiger

Vanwege de veiligheid van onze schilders kiezen wij ervoor om woningen die moeilijk of niet bereikbaar zijn met een (normaal formaat) steiger niet mee te nemen in onze schilderservice. Tevens zijn we voor de prijsopbouw van de schilder offertes uitgegaan van standaard maatvoering steigers en hebben we geen rekening gehouden met bijvoorbeeld een hydraulische hoogwerker.

Woning met houtwerk dat in zeer slechte staat is

Als het houtwerk in zeer slechte staat is omdat het bijvoorbeeld is aangetast door houtrot, schimmel of boktor, kunnen we niet met volledige garantie schilderen, waardoor we woningen met slecht hout uitsluiten. Wel adviseren wij je graag hoe je dit kunt oplossen, waarna je jouw woning alsnog kunt laten schilderen via onze schilderservice.

Woning laten schilderen in blanke of transparante lak

Het schilderen in blanke of transparante lak is uitgesloten van deze dienst, omdat we hier geen volledige garantie op kunnen geven.

Nog geen lid?

Deze schilderservice wordt georganiseerd voor leden van Vereniging Eigen Huis. Maar ook als je geen lid bent, kun je hiervan profiteren. Wie meedoet, wordt namelijk automatisch lid; het eerste jaar is het lidmaatschap gratis, daarna profiteer je van exclusieve dienstverlening, woonvoordeel en belangenbehartiging voor maar € 28,80 per jaar. Bovendien ontvang je tien keer per jaar het Eigen Huis Magazine.

Online tool bereken direct bij Vereniging Eigen Huis

Vraag snel en eenvoudig jouw schilderofferte aan

Eigen Huis Schilderservice (gewaardeerd door onze klanten met een 8.2) is gegarandeerd topkwaliteit met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Vereniging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en hun gekwalificeerde netwerk van de beste vakschilders van Nederland. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en/of bekijk ervaringen van onze klanten.