Voordelen Eigen Huis Schilderservice

Naast het besparen van veel tijd en moeite om goede en betrouwbare vakschilders te vinden, zijn er nog meer voordelen om gebruik te maken van Eigen Huis Schilderservice.

Gegarandeerd topkwaliteit schilderwerk

Wij garanderen topkwaliteit schilderwerk. Via het gekwalificeerde schildernetwerk van onze partner (Uw Schilderwerk), bestaande uit de beste vakschilders van Nederland. Deelnemende schilders worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd aan de hand van diverse kwaliteits- en servicecriteria.

Onafhankelijke controle door Vereniging Eigen Huis

Elke schilderklus wordt na oplevering door schilder gecontroleerd door een onafhankelijke expert van Vereniging Eigen Huis. Op deze manier borgen wij de kwaliteit en ben je er zeker van dat het schilderwerk goed is verricht.

Beste garantie 

Met onze schilderservice ontvang je de beste garantie op het buitenschilderwerk. Nadat het is geïnspecteerd door een expert van Vereniging Eigen Huis en je de laatste termijn hebt betaald, ontvang je een garantiecertificaat voor een termijn van vier of zes jaar, afhankelijk van het gebruikte verfsysteem. Je kunt dit certificaat, en daarmee uiteraard de garantie, bij de verkoop van de woning overdragen aan de volgende eigenaar. 

Goede prijs

Vereniging Eigen Huis behartigt de belangen van eigen woningbezitters en heeft geen winstoogmerk. Eigen Huis Schilderservice is ontwikkeld om leden te helpen met de onderhoud van hun woning en specifiek met het onderhoud van het buitenschilderwerk. Aangezien wij geen winstdoelstelling hebben met de dienst, kunnen wij deze dienst voor een goede prijs aanbieden. 

Snel en goed geregeld

Vereniging Eigen Huis werkt samen met Uw Schilderwerk B.V., die voor jou de beste vakschilders selecteert. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar een goede schilder. Vraag vrijblijvend een offerte op via onze website en krijg direct inzage in de kosten. Na akkoord, neemt een schilder contact met je op om bij jou thuis de opdracht door te nemen en het schilderwerk samen met je in te plannen. Nadat de schilder klaar is, controleert een onafhankelijke expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk zodat je er zeker van bent dat het werk goed is uitgevoerd. Na betaling, ontvang je een garantiecertificaat voor vier of zes jaar volledige garantie op het eindresultaat van het geleverde schilderwerk.

Online tool bereken direct bij Vereniging Eigen Huis

Vraag snel en eenvoudig jouw schilderofferte aan

Eigen Huis Schilderservice (gewaardeerd door onze klanten met een 8.2) is gegarandeerd topkwaliteit met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Vereniging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en een gekwalificeerd netwerk van de beste vakschilders van Nederland. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en/of bekijk ervaringen van onze klanten.