Vereniging Eigen Huis - vrouw en man kijken in een map papieren door

Eigen Huis Verzekeringsservice

De nieuwe standaard 

In 2018 is de samenwerking tussen FBTO en Vereniging Eigen Huis beëindigd. Als alternatief bieden we nu zelf een uitstekend verzekeringspakket voor een scherpe ledenprijs. Onze opstalverzekering komt als beste uit de test bij de Consumentenbond.

Als aantrekkelijk alternatief bieden wij sinds 2019 zelf verzekeringen aan via de Eigen Huis Verzekeringsservice. Zo ervaar je ook het financiële voordeel van jouw Vereniging Eigen Huis-lidmaatschap. Met de verzekeringen die wij hebben ontwikkeld, zetten we de nieuwe standaard. We zijn transparant en bieden uitgebreide dekkingen tegen zeer scherpe premies.

Ons woonpakket als beste uit de test

BesteTest_RGB SEP 2020

Bespaar op je woonlasten

Sluit je verzekeringen af via Eigen Huis Verzekeringsservice dan is de gemiddelde maandpremie voor een aansprakelijkheids-, inboedel- en opstalverzekering €26,90. Onderstaand de gemiddelde premies* van de 5 meest gekozen huidige verzekeraars door onze leden.

 
Maandpremie
Jaarpremie
Jaarlijkse besparing als je bovengenoemde verzekeringen afsluit via Eigen Huis Verzekeringsservice
Eigen Huis Verzekeringsservice**€26,90€322,75 
ASR€40,31€483,67€160,92
Interpolis €41,15€493,79€171,04
Centraal Beheer€43,60€523,21€200,46
Nationale Nederlanden€46,42€557,05€234,30
FBTO***€53,19€638,31€315,56

* Een vergelijking van 10.000 profielen met behulp van MoneyView Analyzer (met de MoneyView Analyzer bepalen banken en verzekeraars de prijspositie van diverse verzekeringen met hun concurrenten). 
** Eigen Huis Verzekeringsservice =  jaarpremie € 322,75 is exclusief de jaarlijkse contributie (€ 29,80) die u betaalt voor uw lidmaatschap. 
*** FBTO = exclusief de ledenkorting. De ledenkorting bij FBTO wordt op de hoofdvervaldatum van uw verzekeringen verwijderd.

Bovenstaande vergelijking is gebaseerd op:

  • een vergelijking van 10.000 profielen met behulp van MoneyView Analyzer (met de MoneyView Analyzer bepalen banken en verzekeraars de prijspositie van diverse verzekeringen met hun concurrenten).
  • de verzekeraars zijn geselecteerd op de 5 meeste genoemde verzekeraars in onze premieberekening. Deze top 5 wordt iedere 3 maanden opnieuw door ons bekeken.
  • de vergelijking met het Allrisk product van de betreffende verzekeraar.
  • let op: de premie kan voor individuele gevallen verschillen met het getoonde gemiddelde.

Eigen Huis Verzekeringsservice – de nieuwe standaard

Eerlijk en transparant
Bij de Eigen Huis Verzekeringsservice weet je waar je voor betaalt. Wat is er wel gedekt en wat niet? Dat vinden we wel zo transparant en eerlijk.
Jouw belang is ons belang
Jouw belang staat voorop; dat verzekeren we. Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk. Onze verzekeringen zijn alleen voor leden en uitsluitend via onze website aan te vragen.
Onze winst is jouw korting
Een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling geven we aan je terug in de vorm van ledenkorting. Hiermee profiteer je direct van financieel voordeel en bespaar je op jouw woonlasten.
Sluit eenvoudig online af
De Eigen Huis Verzekeringsservice is een online dienst. Aanvragen is alleen digitaal mogelijk. Het aanvragen gaat via een Digitaal Dossier met een eigen verzekeringsaccount. Je ontvangt tijdens de aanvraag van de verzekering een e-mail met een link naar het digitale dossier.
Direct verzekerd
Vraag je een verzekering aan, dan bent je direct verzekerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Je krijgt wel eerst een voorlopige dekking. Vervolgens krijg  je,  meestal binnen één werkdag, een bevestiging per mail of jouw aanvraag is geaccepteerd.
Opzegservice
Met de opzegservice kun je direct eenvoudig jouw huidige verzekering(en) stopzetten. We ontzorgen jou volledig.

Woonpakket als beste uit de test: op prijs en voorwaarden 

Onze opstalverzekering komt als beste uit de test bij de Consumentenbond. Daarnaast heeft Moneyview onze voorwaarden voor de opstal-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering beoordeeld met het maximale aantal van 5 sterren. En op prijs scoren we met opstal en aansprakelijkheid maximaal.

Bekijk het woonpakket en bereken uw premie

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Intrasurance
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Samenwerking met Intrasurance

We werken samen met Intrasurance, zij hebben jarenlange ervaring met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Bovendien zijn ook zij onafhankelijk van de verzekeraars.

vereniging eigen huis intrasurance

Onafhankelijk toezicht

Uiteraard hechten we veel waarde aan dat jij blijft profiteren van de beste voorwaarden en premies. Daarom controleren we dit jaarlijks samen met onderzoeksbureau Moneyview. Zo hebben we een objectieve kijk op alle voorwaarden en premies.