De Opstalverzekering beschermt de waarde van je woning

Een opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. Met onze Opstalverzekering verzeker je je woning tegen schade door onder meer inbraak, brand, bliksem en storm. Alle vaste onderdelen van je woning en tuin zijn optimaal verzekerd tegen een zeer scherpe prijs. Denk aan je houten vloer, zonwering, glas en zonnepanelen. Ook je schuur, carport en garage zijn met deze Opstalverzekering verzekerd. Je kunt zelfs je garage op een andere locatie meeverzekeren.

Ook in het Woonpakket

D07 - Diap - Inboedelverzekering

Inboedel

Voor al je spullen. Ook buitenshuis. De Inboedelverzekering heeft één van de meest complete dekkingen van Nederland.

Meer info

D06 - Diap - Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheid

Voor schade aan spullen van een ander. De Aansprakelijkheidsverzekering kent een hoog verzekerd bedrag van € 2.500.000.

Meer info

D05 - Diap - Rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstand

Verzekerd van juridische hulp bij problemen. De Rechtsbijstandverzekering is voor het hele gezin en samen te stellen naar wens.

Meer info

Al je woonverzekeringen in één keer geregeld: het Woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid en eventueel rechtsbijstand in één pakket verzekerd. Geen discussies tussen verzekeraars over onder welke verzekering de uitkering van schade valt. Daarnaast worden de eigen risico’s van de verzekeringen in dit pakket niet opgeteld; deze worden maar één keer per schadegebeurtenis toegepast.
  • Eén van de meest complete verzekeringen van Nederland voor je huis en spullen
  • Alle woonverzekeringen overzichtelijk op één polis
  • Volledig digitaal en 24/7 toegankelijk. Dus nooit je verzekeringspapieren kwijt 

Meer weten

Waarom kiezen voor Eigen Huis Verzekeringsservice?

Sinds 1974 komen we succesvol op voor eerlijke en doorzichtige dienstverlening aan huizenbezitters. Met onze ervaring en expertise richten we onze kritische blik ook op verzekeringen. We zien nog steeds te weinig transparantie en veel onverklaarbare verschillen in premies en voorwaarden. Eigen Huis Verzekeringsservice lost dit voor jou als lid op. Met de verzekeringen die wij ontwikkeld hebben, zetten we de nieuwe standaard: superuitgebreide dekking tegen een zeer scherpe premie en volledig transparant.

Wat doet Eigen Huis Verzekeringsservice voor jou?

  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over goede voorwaarden
  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over een lage premie
  • doorlopend evalueren wij ons aanbod
  • wij geven een groot deel van onze vergoeding van de verzekeraar als korting terug aan jou
  • tijdens het afsluiten kun je met de opzegservice je huidige verzekering(en) stopzetten

Jouw belang staat voorop. Dat is verzekerd door onze onafhankelijkheid. De verzekeringen van Vereniging Eigen Huis zijn alleen voor leden en alleen op onze website aan te vragen. Wij hebben het zo voorbereid dat je bijna alles zelf kunt doen. Ook hierbij staan we voor je klaar om te bemiddelen tussen jou, het administratiekantoor en de verzekeraars als dat nodig is. 

Onze verzekeringen scoren altijd hoog op prijs/kwaliteit

Zonder winstoogmerk

Wij geven een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling aan je terug in de vorm van ledenvoordeel.

Inclusief onze kritische blik

Omdat we de voorwaarden en premies scherp in de gaten houden, zit je altijd goed. Zonder dat je dat steeds zelf hoeft uit te zoeken.

Jouw belang is ons belang

Natuurlijk hopen we dat alles heel blijft. Maar heb je schade, dan willen we graag dat je snel en eerlijk geholpen wordt. Ook daar zijn we scherp op.

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Intrasurance
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Samenwerking met Intrasurance

Eigen Huis Verzekeringsservice kiest voor Intrasurance omdat zij jarenlange ervaring hebben met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Net als Vereniging Eigen Huis zijn zij onafhankelijk van de verzekeraars.
vereniging eigen huis intrasurance

Onafhankelijk toezicht

Wij controleren jaarlijks of de door ons ontwikkelde voorwaarden en onderhandelde premies nog steeds het best mogelijke aanbod zijn voor onze leden. Dat doen wij samen met onderzoeksbureau Moneyview. Zo kunnen we van alle geselecteerde verzekeringen objectief alle voorwaarden en premies in Nederland vergelijken. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.