Het VvE-pakket beschermt appartementseigenaren, bestuursleden en het gebouw

Het VvE-pakket is er speciaal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en bevat standaard de Gebouwenverzekering. Deze vergoedt schade aan jullie gebouw door onder andere storm, lekkage, botsing en alle van buitenkomende onheilen. De Gebouwenverzekering is uit te breiden met verzekeringen voor glas, aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en milieuschade.

Al je woonverzekeringen in één keer geregeld: het Woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid en eventueel rechtsbijstand in één pakket verzekerd. Geen discussies tussen verzekeraars over onder welke verzekering de uitkering van schade valt. Daarnaast worden de eigen risico’s van de verzekeringen in dit pakket niet opgeteld; deze worden maar één keer per schadegebeurtenis toegepast.
  • Eén van de meest complete verzekeringen van Nederland voor je huis en spullen
  • Alle woonverzekeringen overzichtelijk op één polis
  • Volledig digitaal en 24/7 toegankelijk. Dus nooit je verzekeringspapieren kwijt 

Meer weten

Waarom kiezen voor Eigen Huis Verzekeringsservice?

Sinds 1974 komen we succesvol op voor eerlijke en doorzichtige dienstverlening aan huizenbezitters. Met onze ervaring en expertise richten we onze kritische blik ook op verzekeringen. We zien nog steeds te weinig transparantie en veel onverklaarbare verschillen in premies en voorwaarden. Eigen Huis Verzekeringsservice lost dit voor jou als lid op. Met de verzekeringen die wij ontwikkeld hebben, zetten we de nieuwe standaard: superuitgebreide dekking tegen een zeer scherpe premie en volledig transparant.

Wat doet Eigen Huis Verzekeringsservice voor jou?

  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over goede voorwaarden
  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over een lage premie
  • doorlopend evalueren wij ons aanbod
  • wij geven een groot deel van onze vergoeding van de verzekeraar als korting terug aan jou
  • met de opzegservice kun je eenvoudig je oude verzekering stopzetten

Jouw belang staat voorop. Dat is verzekerd door onze onafhankelijkheid. De verzekeringen van Vereniging Eigen Huis zijn alleen voor leden en alleen op onze website aan te vragen. Wij hebben het zo voorbereid dat je bijna alles zelf kunt doen. Ook hierbij staan we voor je klaar om te bemiddelen tussen jou, het administratiekantoor en de verzekeraars als dat nodig is.

Zonder winstoogmerk

Wij geven een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling aan je terug in de vorm van ledenvoordeel.

Inclusief onze kritische blik

Omdat we de voorwaarden en premies scherp in de gaten houden, zit je altijd goed. Zonder dat je dat steeds zelf hoeft uit te zoeken.

Jouw belang is ons belang

Natuurlijk hopen we dat alles heel blijft. Maar heb je schade, dan willen we graag dat je snel en eerlijk geholpen wordt. Ook daar zijn we scherp op.
vereniging eigen huis

Jullie VvE-pakket scoort altijd hoog op prijs / kwaliteit

Gewaarborgd door Eigen Huis Verzekeringsservice

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Intrasurance
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Samenwerking met Intrasurance

Eigen Huis Verzekeringsservice kiest voor Intrasurance omdat zij jarenlange ervaring hebben met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Net als Vereniging Eigen Huis zijn zij onafhankelijk van de verzekeraars.
vereniging eigen huis intrasurance

Onafhankelijk toezicht

Wij controleren jaarlijks of de door ons ontwikkelde voorwaarden en onderhandelde premies nog steeds het best mogelijke aanbod zijn voor onze leden. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.