Verduurzaming is voor veel Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) een actueel onderwerp. Maar hoe pak je dat aan? Welke energiebesparende maatregelen zijn er en hoe krijg je dit onderwerp op de agenda?

Op de bijeenkomsten voor VvE's en appartementseigenaren op 5 en 10 maart 2020 hoor je meer over de verschillende mogelijkheden voor verduurzaming en onderhoud. De bijeenkomsten zijn speciaal voor VvE's die lid zijn van Vereniging Eigen Huis. Per VvE kun je twee gratis kaarten bestellen. Interesse in een bijeenkomst, maar nog geen lid? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod en sluit direct een VvE-lidmaatschap af.

Amsterdam

Donderdag 5 maart 2020
RAI in Amsterdam (Forum zaal)

Reserveer kaarten

Den Haag

Dinsdag 10 maart 2020
ADO stadion in Den Haag (Zuiderpark Lounge)

Reserveer kaarten

Programma

Vanaf 18.30 uur openen we de deuren voor een kopje koffie en is er al de mogelijkheid om informatie te vergaren op de informatiemarkt. Het programma zelf start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aansluitend is de onderhoud- en verduurzamingsinformatiemarkt ook nog open voor vragen aan onafhankelijke organisaties over zonnepanelen, isolatie, laadpalen, kozijnen, splitsingsaktes, etc. De experts van Vereniging Eigen Huis staan klaar voor juridische en bouwkundige vragen en medewerkers van het NEF en de RVO zijn aanwezig voor vragen over de financieringsmogelijkheden.

18.30 - 19.30 uur
Inloop met een kopje koffie en opening informatiemarkt
19.30 - 20.00 uurOpening door directeur Cindy van de Velde en tv-presentator Harm Edens
20.00 - 20.35 uurPresentatie 'Haal meer uit je VvE' door juriste Vereniging Eigen Huis
20.35 - 21.10 uurPresentatie 'Onderhoud van je VvE' door bouwkundige Vereniging Eigen Huis
21.10 - 22.00 uurInformatiemarkt met een drankje en een hapje

Harm Edens

Programmamaker Harm Edens begeleidt de avonden. Met zijn kennis van en interesse in verduurzaming brengt hij verduurzaming binnen VvE’s op geheel eigen wijze voor het voetlicht. 

Harm-Edens_150px-credits-onbekend__LRAls programmamaker en schrijver is Harm Edens al ruim 30 jaar bezig met de wereld om zich heen. Wat is er bijzonder aan? Verwondering is elke dag zijn sterkste drijfveer. Hij is bekend als de presentator van het succesvolle satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws, waar hij al sinds het begin bij betrokken is. Als presentator van BNR Duurzaam voelt hij beslissers aan de tand over hun duurzame ideeën. In beide programma’s is hij betrokken en als het nodig is confronterend, en altijd met een grote portie humor. 

Terugblik

Bekijk de video voor een impressie van de bijeenkomsten van afgelopen jaar.