Vereniging Eigen Huis - appartementencomplex

Handige downloads

Speciaal voor VvE’s

Wil je met jouw VvE aan de slag met bijvoorbeeld onderhoud of verduurzamen? Daar komt best wat bij kijken. Onze handige downloads helpen je op weg.

Doe je voordeel met onze downloads

Om binnen een VvE zaken voor elkaar te krijgen, komt vaak een hoop kijken. Zo brengt bijna ieder onderwerp dat je als VvE wilt oppakken diverse financiële en juridische aspecten met zich mee. Onze handige downloads bieden VvE’s handvatten, tips en tricks op diverse onderwerpen. Doe er je voordeel mee.

Stappenplan activeren VvE

Wat moet je allemaal regelen om jouw VvE te activeren en aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen? In dit stappenplan staat overzichtelijk voor je op een rijtje.

Stappenplan verduurzamen

In 6 stappen op weg naar verduurzaming. Met dit praktische stappenplan start jouw VvE een concreet verduurzamingstraject.

E-book juridische structuur

De juridische basis voor iedere VvE in duidelijke taal uitgelegd. Dit e-book helpt je op weg bij de juridische aspecten binnen jouw VvE.

Checklist financiering

Een handig overzicht met mogelijkheden voor financiering en subsidie voor verduurzamen en energiebesparen voor jouw VvE.

Snel naar
Interessante webinars

Profiteer van de kennis van onze experts. In korte webinars lichten zij diverse onderwerpen in duidelijke taal toe. Speciaal voor VvE’s.

Bekijk direct

Onze diensten voor VvE's

Blijf op de hoogte