Zomerpuzzel 2017

Het is niet meer mogelijk uw oplossing in te sturen.

Alle winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.

Prijswinnaars zomerpuzzel 2017

Hoofdprijs

1x Quooker Flex chroom

Flex_chroom_previewWaarde: € 1.195

De Flex is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Deze wordt bij u thuis geplaatst i.c.m. een Pro 3 reservoir. Ook de montage t.w.v. €200,-krijgt u cadeau.

www.quooker.nl/flex

Tweede prijs

1x Vesitasku regenwateropvang reservoir

THO-M-VESITASKU-FOTO-10-HR_previewWaarde: € 448

VESITASKU is een gepatenteerd hemelwater opvangsysteem, afkomstig uit Finland met een inhoud van 190 liter. Dit hoogwaardige kwaliteitsproduct is eenvoudig te integreren in de hedendaagse woningbouw.

www.tho-m.com/wateropvang

 

Derde prijs

5x Inventum hetelucht friteuse

GF250HL_previewWaarde: € 99,99

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. De friteuse is ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse heeft 2,5 liter inhoud en twee handige draaiknoppen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer in. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; de pan en de frituurmand, met anti-aanbaklaag, kunnen in de vaatwasser.

www.inventum.eu/GF250HL

Vierde prijs

10x 3D puzzel VW Bulli 

3d-puzzel-VW_previewWaarde: € 29,99

Bij Ravensburger kun je al terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken, maar vanaf nu kunnen liefhebbers ook aan de slag met een heuse VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen. Met deze vrolijke VW Bulli haal je een echt icoon in huis. De 162 deels buigzame puzzelstukjes passen perfect in elkaar en vormen met de extra accessoires, een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Klaar? Geef je 3D puzzel dan een mooi plekje in huis of… je garage.

www.ravensburger.nl

Vijfde prijs

7x Just Games spel Per Seconde Wijzer 

Per-seconde-wijzerWaarde: € 24,95

Per seconde Wijzer: Ga met elkaar de strijd aan in deze spannende quiz bekend van tv. Speel slim en zet op het juiste moment jouw verdiende jokers in. Kun jij jouw medespelers verslaan onder druk van de secondewijzer?

www.justgames.nlZesde prijs

15 x 2 kaarten Zandsculpturen festijn

Veluws-Zandsculpturenfestijn-Op-vakantie-met-de-caravan1-1_previewWaarde: € 19

’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2017 is tot en met 28 oktober van maandag tot en met zaterdag geopend. Het thema is ‘Erop uit in eigen land’. Wat is er nog leuker dan Nederland in één dag te ontdekken. Al die mooie gebouwen, streken en bekende attracties die Nederland rijk is, worden uitgebeeld in zand. Een beleving voor jong en oud. 

www.zandsculpturen.nl

Zevende prijs

8x Just Games Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

BB_Kaartenhuisspel_3D_preview

Waarde: € 14,95

In dit kaartenhuis spel proberen twee teams een zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Dit klinkt makkelijker dan het is; probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met je ogen dicht of terwijl je op één been staat! Natuurlijk komen Buurman & Buurman je ook een handje helpen, maar of dat het nou makkelijker maakt!?

www.justgames.nl