Winterpuzzel 2017

Deelname is niet meer mogelijk. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Prijswinnaars Winterpuzzel 2017

Hoofdprijs

1x Aquacell waterontharder

Aquacell_previewWaarde: € 2.299 

AquaCell zorgt voor kalkvrij water in het hele huis. Geen kalkaanslag meer en héérlijk voor de huid. De waterontharder wordt gratis geïnstalleerd en u krijgt 5 jaar garantie.

www.aquacell.nl

Tweede prijs

1x 2 Visco Climate matrassen

Medion_previewWaarde: € 1.538

Het Visco Climate matras staat bekend om het vermogen zich aan te passen naar ieder lichaam, het matras is daardoor geschikt voor iedereen. De winnaar krijgt ook gratis een bedbodemcheck t.w.v. € 59,95!

www.medipoint.nl/matrassenactie

Derde prijs

1x Inventum koelkast

InventumWaarde: € 499


De Inventum koelkast KV1880R, energieklasse A++, met apart vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 295 liter. Door het 4 sterren, No-Frost vriesgedeelte hoeft dit nooit meer leeggehaald te worden om ontdooien

www.inventum.eu/kv1880r

Vierde prijs

1x Spider connect thermostaat

Spider-connect-thermostaatWaarde: € 299

Eén slimme thermostaat voor ventilatie, verwarming, tapwater, verlichten en andere elektrische apparaten. Altijd inzicht in en controle over uw verbruik. Geschikt voor OpenTherm® geregelde cv-ketels en warmtepompen.

www.webshop.ithodaalderop.nl

Vijfde prijs

3x Focal Listen Wireless

Focal_previewWaarde: € 259

De Focal Listen Wireless is de veelzijdige hoofdtelefoon met echt hifi geluid. Van muziek luisteren tot en met volledig draadloos telefoneren. Een kabelverbinding is mogelijk met de meegeleverde hoogwaardige kabel.

www.smart-audio.nl/focal/listen-wireless

Zesde prijs

2x Kärcher Floor Cleaner

Kärcher_previewWaarde: € 250

Met de Floor Cleaner wordt in één beweging de vloer gedweild en het vuil opgezogen door de microvezelrollen. Dat scheelt 50% tijd! Geschikt voor harde vloeren. Stap over naar dé nieuwe manier van vloeronderhoud. 

Floor Cleaner

Zevende prijs

5x De Bosatlas

Bosatlas_previewWaarde: € 119,95

De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland telt 567 pagina’s met meer dan 1.500 kaarten en beelden. U reist van de prehistorie naar het heden. Met foto’s van Karel Tomeï en boordevol interessante onderwerpen.

www.bosatlas.nl
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid