Winterpuzzel 2018

Maak de winterpuzzel van Vereniging Eigen Huis en maak kans op mooie prijzen.

Bekijk de actievoorwaarden

Doe mee

Hoofdprijs

1x HotSpot Titanium 3-in-1-kraan

Hotspot TitaniumWaarde: € 1.499

Direct genieten van een heerlijke kop thee of een glas koud water doe je met de HotSpot Titanium 3-in-1-kraan. In een handomdraai wissel je tussen kokend, koud of warm water. De kraan heeft drie veiligheidsniveaus en bij gebruik komt geen stoom vrij. Dat maakt de kraan veilig, met name voor kinderen. Met een druk op de knop heb je de juiste hoeveelheid kokend water. Zo verspil je geen water en energie. 

www.hotspot-titanium.nl

Tweede prijs

1x Plugwise zone-regeling

PlugwiseWaarde: € 999

De Plugwise zone-regeling voor vloerverwarming, radiatoren en convectoren is uniek. Het systeem verwarmt uw huis sneller, comfortabeler en bovenal zuiniger. De prijs bevat een gateway, drie slimme thermostaten en vijf radiatorknoppen.

www.plugwise.com

Derde prijs

3x SpeedComfort Radiatorventilatoren

SpeedComfort Waarde: € 400 

SpeedComfort radiatorventilatoren maken uw cv-installatie veel efficiënter. Ze zorgen voor meer comfort in huis én een fors lagere gasrekening. Dankzij magneten plaatst u ze in een handomdraai. Eenvoudig geschikt te maken voor de meeste radiatoren en ventilatoren. 

www.speedcomfort.nl

 

Vierde prijs

3x Focal Listen Wireless CHIC

Focal ListenWaarde: € 259

De Bluetooth hoofdtelefoon als fashion statement. CHIC is de nieuwe Focal Listen Wireless in blauw, groen of paars – u mag kiezen. Meer weten? Kijk op de site.

www.smart-audio.nl/chic

 

Vijfde prijs

2x Moccamaster

MoccamasterWaarde: € 249 

Moccamaster koffiezetapparaten voor de perfecte koffiesmaak. Ieder apparaat is handgemaakt en wordt individueel getest. Tijdloos design, duurzame recyclebare materialen. Momenteel het populairste filterkoffieapparaat in de wereld.  

www.moccamaster.nl/puzzel

Zesde prijs

4x Inventum Steelstofzuiger

InventumWaarde: € 139,99

Met de nieuwste snoerloze steelstofzuiger van Inventum wordt stofzuigen leuk. Dankzij de wendbaarheid, krachtige 25,5Volt accu, HEPA 13 filter en handige kruimelzuiger zuig je grondig de hardnekkigste plekken schoon. Zo is je huis snel spic en span. 

www.inventum.eu/sts625r

Zevende prijs

5x Alles-in-één-pakket Eazyfix

EazyfixWaarde: € 139

Alle benodigdheden voor houtrotreparaties en mechanische houtschades. Dit pakket bevat houtrotvuller, houtversterker en plamuur. De houtrotvuller en houtversterker zijn geschikt voor houtrotreparaties, de plamuur is geschikt voor mechanische houtschades.

www.eazy-fix.nl/puzzel