Voor VvE'sContact
BackFinanciën

Welkom bij Vereniging Eigen Huis

Heb je overwaarde in je huis en ben je (beiden) 60 jaar of ouder? Misschien wil je dit geld uit de stenen halen, bijvoorbeeld voor het aanvullen van je pensioen. Ontdek je mogelijkheden met de Overwaarde scan van Vereniging Eigen Huis.

Man achter laptop die brief leest

Onze Overwaarde scan geeft binnen een paar minuten inzicht in mogelijke oplossingen voor jouw situatie. Er zijn meerdere uitkomsten mogelijk, afhankelijk van leeftijd, inkomen, overwaarde en het benodigde bedrag.

In de scan zijn alleen overwaardeproducten opgenomen die door ons beoordeeld zijn. Op dit moment zijn dat er 12. Welke dat zijn zie je hieronder. 

Lening bij de bank

ABN AMRO Overwaarde Hypotheek (pdf)

Zilverhuis Hypotheek (pdf)

Florius Verzilver Hypotheek (pdf)

ASR WelThuis Levensrente hypotheek (pdf)

19001199 Overwaardescan-interactief_05.pdf (pdf)

Hypotheek (pdf)

Huis verkopen en terug huren

Behouden Huis (pdf)

Levius (pdf)

De uitkomst van de scan geeft een eerste indruk van mogelijke oplossingen. Wil je persoonlijk advies, maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur. Via de knop onderaan deze pagina ga je terug naar PGGM&Co.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Disclaimer: Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze scan en de daarin uitgevraagde gegevens, kan VEH niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. VEH aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze scan.

Tags

Wonen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube