Buitenschilderwerk lang mooi houden

Gekwalificeerde, professionele schilders

De vakschilders die wij inzetten voor Eigen Huis Schilderservice, zijn zorgvuldig door Uw Schilderwerk B.V. geselecteerd en geïnstrueerd. Zij werken volgens strenge richtlijnen.

Optimale bescherming met de juiste verf

Voor het buitenschilderwerk gebruiken de vakschilders uitsluitend professionele verf van Sigma. Daarmee ben je verzekerd van één van de beste buitenlakken die extreem lang mooi blijft; een vereiste om minimaal vier jaar volledige garantie te kunnen bieden. Mede door het gebruik van Sigma kwaliteitsverf heb je gegarandeerd jarenlang geen omkijken naar het buitenschilderwerk.

Lak of beits?

Kies je voor lak dan kies je voor een afwerking die volledig dekt en het hout niet meer zichtbaar is. Beits is een afwerking waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Lak heeft een duurzamer karakter en valt binnen de garantietermijn. Bij Eigen Huis Schilderservice kun je voor één bepaald onderdeel (zoals een voor- of achterdeur) voor beits kiezen. Op dit onderdeel bieden we geen garantie.

Welke kleur verf kies je?

De kleurkeuze van jouw buitenschilderwerk is belangrijk want je laat jouw woning niet jaarlijks schilderen. En dat hoeft ook niet. Sigma heeft een breed assortiment kleuren. Als je een andere kleur wilt dan de bestaande verfkleuren, denk je daar dan vast over na zodat je jouw wensen af kunt stemmen met de schilder tijdens de schouw.

De beste garantie met Eigen Huis Schilderservice

Een expert van Vereniging Eigen Huis controleert het schilderwerk bij oplevering. Na goedkeuring, ontvang je een garantiecertificaat met 4 of 6 jaar volledige garantie op het eindresultaat.

Schilderwerk liever laten doen?

Zie je het niet zitten om de buitenkant van je huis zelf te schilderen en wil je het liever laten doen? Maak dan gebruik van onze Eigen Huis Schilderservice: gemak en zekerheid voor een goede prijs.

Onze Schilderservice werkt met gekwalificeerde schilders, professionele verf en lange garantie. En om de kwaliteit te borgen, komen we het geleverde werk achteraf nog eens controleren. Zo weet je zeker dat het schilderwerk netjes wordt gedaan en heb je er jarenlang plezier van! Onze schilders blijven vooralsnog aan het werk en houden zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Eigen Huis Schilderservice