Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVochtwijzer

Lekkage vanuit de badkamer

Lekkage vanuit de badkamer ontstaat meestal door het ontbreken van een goede waterafdichting. Bijvoorbeeld door veroudering van de kitafdichting of het ontbreken van afdoende afdichting.

De lekkages ontstaan vaak vanuit de horizontale naden tussen wand en vloer, de verticale naden tussen twee wanden of bij een doorvoer (afvoer of kraandoorvoer) in de douchehoek.

Herstel

Kit is onderhevig aan slijtage, dus herstel de kitafdichting regelmatig. Daarnaast is het goed om het tegelwerk te controleren. Bij het aanbrengen van nieuw tegelwerk wordt vaak gebruikgemaakt van speciale afdichtingspasta of -band om de waterdichtheid van de badkamer te garanderen.

Prioriteit: hoog

Dit gebrek tast de woning aan. Onderneem direct actie.

Wil je meer zekerheid over de oorzaak of wil je weten hoe je het probleem het beste kunt aanpakken? Schakel dan een deskundige in.

Moeilijkheidsgraad: moeilijk

Je kunt het beste een vakman inschakelen om dit probleem op te lossen.

Direct hulp bij lekkage

Bij een lekkage wil je snel geholpen worden. Via onze Spoedklusservice is dit zo geregeld. We zijn 24/7 bereikbaar en hebben een landelijke dekking. Zo is er altijd een betrouwbare vakspecialist bij jou in de buurt. En niet onbelangrijk: we rekenen een eerlijke prijs.

Zelf klussen?

Wij geven je nog een aantal tips

Doe het zelf

Ook interessant in kennisbank

Heb ik een vochtprobleem in mijn woning?

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

ehm-november-2023

ehm-november-2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube