Scheidingsexpert Nederland                 Scheidingsexpert

Gaan jij en je partner uit elkaar, dan moet er een hoop worden geregeld. Vooral als je samen een woning bezit. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je een beroep doen op Scheidingsexpert Nederland. Eigen Huis Hypotheekadvies bemiddelt hierin.

Wat kan Scheidingsexpert Nederland voor je doen?

De experts van Scheidingsexpert Nederland bieden onafhankelijke en deskundige hulp bij een (echt)scheiding. Of je nu in loondienst bent of ondernemer bent, kinderen hebt of niet, getrouwd bent of samenwonend.

Tijdens bemiddelingsgesprekken (mediation) maak je afspraken met elkaar over de scheiding en de periode daarna. Ook brengt jouw scheidingsexpert mogelijke oplossingen in kaart, bijvoorbeeld als één van beide partijen in de woning wil blijven wonen.

Je scheidingsexpert maakt ook duidelijk wat de financiële gevolgen zijn van de gemaakte afspraken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het vroegtijdig overlijden van de alimentatie betalende partner. Is er dan voldoende nabestaandenpensioen? Hoe kun je er voor zorgen dat er dan geen financiële knelpunten voor de achterblijvers ontstaan? Jouw scheidingsexpert en jouw financieel adviseur van Eigen Huis Hypotheekadvies werken daarbij nauw samen. Op die manier verloopt de scheiding zo soepel mogelijk en weet je direct waar je financieel aan toe bent. Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant, dat voor jou wordt ingediend bij de rechtbank.

Voor wie is de Scheidingsexpert geschikt?

De scheidingsexpert verzorgt jouw scheiding in goed overleg en gebruikt hiervoor mediation (bemiddeling). Mediation kan een vechtscheiding voorkomen.

Wil je samen de toekomst en die van je kinderen zo goed mogelijk vormgeven, dan kan mediation de oplossing zijn. Ook als je twijfelt over de stappen die je moet nemen, kan mediaton je op weg helpen. Mediation is niet geschikt als er sprake is van verslavingsproblemen of huiselijk geweld.

Bekijk hier de basistarieven van Scheidingsexpert Nederland 

Ledenvoordeel: 10% korting

Als je de scheiding via Scheidingsexpert Nederland regelt, krijg je als lid van Vereniging Eigen Huis 10% korting op de totale kosten die de scheidingsexpert hiervoor in rekening brengt*. Dit geldt ook voor de kosten voor het convenant en het indienen van de echtscheiding bij de rechtbank.

Dat scheelt bij het basispakket scheiden van €1.400 per persoon €280.
 
Staan de afspraken tussen jou en je (ex)partner al in een concept scheidingsconvenant of zit je midden in het proces? Dan kijkt de scheidingsexpert graag met je mee of deze juridisch en fiscaal correct zijn vastgelegd. Ook geeft de scheidingsexpert je inzicht in de financiële gevolgen van de afspraken.

Ledenvoordeel: second opinion afspraken

Staan de afspraken tussen jou en je (ex)partner al in een concept scheidingsconvenant of zit je midden in het proces? Dan kijkt de scheidingsexpert graag met je mee of deze juridisch en fiscaal correct zijn vastgelegd. Ook geeft de scheidingsexpert je inzicht in de financiële gevolgen van de afspraken.

Als lid van Vereniging Eigen Huis krijg je het eerste half uur gratis. Als lid van Vereniging Eigen Huis krijg je ook op de kosten voor een second opinion 10% korting

Interesse in Scheidingsexpert Nederland?

 Vul het contactformulier in. Binnen twee dagen neemt de scheidingsexpert contact met je op.

We zijn genomineerd voor website van het jaar. Stem je op ons?