Eigen Huis Verzekeringsservice

Wij nemen de wensen van leden mee in de verbetering van onze verzekeringen

Als belangenbehartiger van (toekomstig) huizenbezitter komen wij op voor jouw belangen. Daar horen ook jouw woonverzekeringen bij. Daarom onderhandelen met de verzekeraar voor de beste voorwaarden en leveren daarbij een groot deel van onze provisie in.

Onderzoek Moneyview

Vereniging Eigen Huis hecht veel waarde aan een goed product. Daarom worden onze producten jaarlijks meegenomen in het onafhankelijk onderzoek van Moneyview. Zij vergelijken de voorwaarden en premie voor de opstal-, inboedel-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering. Onze verzekeringen zijn meerdere keren beoordeeld met het maximale aantal van 5 sterren. Bekijk alle onderzoeken van Moneyview.

Naast het onderzoek van Moneyview nemen wij ook de wensen van onze leden mee in de verbeteringen van onze verzekeringen. Afgelopen jaar zijn er ook weer veel verzoeken van onze leden binnen gekomen. In overleg met de verzekeraar zijn veel van deze verzoeken doorgevoerd in onze verzekeringen. Dit heeft tot resultaat gehad dat er een aantal verruimingen in de voorwaarden zijn doorgevoerd met betrekking tot bijvoorbeeld: verhuren van de woning, dekking bij overstromingen, verduidelijking van de asbestregeling, verbeteren van de regeling voor tijdelijke woonruimte en aanpassing van de afschrijflijsten van de inboedelverzekering. Check altijd de voorwaarden om exact op de hoogte te zijn wat er verzekerd is.

Maak kans op een gratis Woonpakket

Wegens succes verlengd

Sluit je, in de maand januari, twee of meer woonverzekeringen af? En is daarvan tenminste één woonverzekering een inboedelverzekering of opstalverzekering? Dan maak je automatisch kans op een teruggave van je jaarpremie.*  Bekijk onze actievoorwaarden voor de spelregels. 

Al bestaande verzekeringsklant van Eigen Huis Verzekeringsservice?

Wij zijn blij dat je al eerder voor onze verzekeringen hebt gekozen. Uiterlijk 15 april verloten we ook onder onze bestaande klanten gratis woonpakketten. Je ontvangt bericht van ons per e-mail. 

Actievoorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik kans op een jaar gratis woonverzekeringen?
Sluit voor 31 januari 2022 minimaal 2 woonverzekeringen (opstal-, inboedel-, aansprakelijkheid-, of rechtsbijstandverzekering) af. Waaronder minimaal een opstal- en/of een inboedelverzekering. Onder deze klanten verloten wij automatisch een jaar gratis woonverzekeringen.
Wat is de maximale hoogte van het te winnen bedrag?
Het maximaal te winnen bedrag is € 449 per winnaar.
Waarom is het te winnen bedrag beperkt?
Wij hebben berekend wat de gemiddelde premie is van een woonpakket. De gemiddelde premie bedroeg op het moment van berekenen € 416,14. Daarnaast houden wij rekening met de kansspelbelasting. Als het te winnen bedrag hoger is dan € 449, dan dien je aangifte te doen bij de belastingdienst en moet 29% van het gewonnen bedrag worden afgedragen. Om dit te voorkomen hebben wij dit bedrag gemaximaliseerd op € 449.  
Ik heb al verzekeringen lopen via Vereniging Eigen Huis, maak ik dan ook kans op een prijs?
Ja, naast de actie voor nieuwe leden verloten wij ook onder onze bestaande leden, die een verzekering hebben lopen, deze prijs. 
Welke verzekeringen moet ik hebben afgesloten om kans te maken op deze prijs?
Je dient in ieder geval twee verzekeringen uit het woonpakket afgesloten te hebben waaronder minimaal een opstal- en/of een inboedelverzekering.
Welke verzekeringen zitten er in het woonpakket?
Dit is de opstal-, inboedel-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering.
Wanneer wordt mijn prijs uitgekeerd?
De prijzen worden uitgekeerd 6 maanden na de actieperiode.
Moet ik lid zijn/worden van Vereniging Eigen Huis?
Ja, om kans te maken op deze prijs ben je verplicht om lid te zijn/worden van Vereniging Eigen Huis.
Waarom werkt Eigen Huis Verzekeringsservice uitsluitend digitaal en met de chat?
Wij geven een groot gedeelte van onze verdiensten terug als korting op de premie van de verzekeringen. Hierdoor kunnen wij jou als lid een zeer scherpe premie aanbieden.

Om de kosten en de premies zo laag mogelijk te kunnen blijven aanbieden heeft Vereniging Eigen Huis gekozen om de verzekeringen uitsluitend digitaal aan te bieden met één keuze van voorwaarden.

Je kan zelf veel doen via je digitale omgeving en we hebben een chat waar; je jouw algemene vragen kan stellen over de aanvraag en het product.
Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Nee, de verzekeringen van Vereniging Eigen Huis worden uitsluitend digitaal aangeboden. Je dient dus zelf de verzekeringen aan te vragen en via jouw digitaal dossier te beheren. Als je vragen hebt kun je deze stellen via de chat.

Na het melden van een schade ontvang je wel via e-mail de gegevens van jouw contactpersoon inclusief telefoonnummer.

Geen zorgen met de verzekeringsservice via Vereniging Eigen Huis

1. Wij onderhandelen met verzekeraars

Wij houden voorwaarden en premies scherp in de gaten en bemiddelen met de verzekeraar, zo zit je altijd goed met de Eigen Huis Verzekeringsservice.

2. Bereken eenvoudig online jouw premie

Wij hebben het uitzoek werk al voor je gedaan. Bereken aan de hand van jouw situatie eenvoudig jouw premie.

3. Stap zorgeloos over met onze opzegservice

Wij ontzorgen je volledig: met onze collectieve verzekering heb je geen keuzestress en overstappen is zo gebeurt. 

4. Beheer je verzekering veilig online bij Intrasurance

Onze partner Intrasurance heeft jarenlange ervaring in afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Volledig digitaal en 24/7 toegankelijk. 

5. Geen zorgen meer

Met onze Eigen Huis Verzekeringsservice profiteer je van een scherpe premie, maar ook van onze knowhow en bemiddeling.