Hoofdprijs

1x Quooker PRO3-VAQ reservoir met Fusion (round of square) chroom

VAQ-Fusion-Square-chroom-(CMYK)Waarde: € 1.395
Een ware revolutie! In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Kokendwaterkraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion, de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan. Uitgevoerd met een extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir.
En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken. Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.
www.quooker.nl

Tweede prijs

1x Panasonic Smart Home beveiligingssysteem

KX-HN6012EW-panasonicWaarde: € 599

  • Totale controle via SmartPhone of tablet
  • Waar ook ter wereld
  • Werkt tot 300 meter dankzij DECT technologie
  • Eenvoudige installatie (Wi-Fi)
  • Eenvoudige bediening dankzij Smart App
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen interferentie, stabiel systeem
  • Eenvoudig uitbreidbaar dankzij een scala aan optionele artikelen
  • Live beelden bekijken op afstand

www.panasonic.com

Derde prijs

1x Kärcher hogedrukreiniger K5 Premium Full Control

1324600_hero_6-86224-300DPI-KarcherWaarde: € 449,95
Deze hogedrukreiniger met ingebouwde slanghaspel is geschikt voor reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft 40 m²/u oppervlakteprestatie. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan voor maximale controle op LED-scherm van spuitpistool worden afgelezen. 
www.karcher.nl


Vierde prijs

1x Focal Spirit Classic hoofdtelefoon 

Focal-Spirit-Classic---transparant-smart-audio-focalWaarde: € 299
Ruimtelijk, vol en vooral overal inzetbaar. De stijlvolle Franse Focal Spirit Classic hoofdtelefoon. Een gesloten geluidsisolerend ontwerp, compleet met luxe opbergdoos en kabels voor thuisgebruik en mobiel.
Aangeboden door www.focal.com (import Smart Audio).Vijfde prijs

5x De Bosatlas van het cultureel erfgoed 

De-Bosatlas-van-het-cultureel-erfgoed-3DWaarde: € 119,95
De Bosatlas van het cultureel erfgoed is een indrukwekkend overzichtswerk waarin monumenten, maar ook landschappen, feesten en gebruiken de revue passeren. Van kastelen, musea en kerken tot voetbalclubs, popmuziek en straatnamen. In de vorm van informatieve kaarten, driedimensionaal uitgewerkte infographics en vele foto’s passeren honderden onderwerpen de revue. De op groot formaat uitgevoerde atlas telt meer dan 400 pagina’s en is verpakt in een luxe bewaardoos. 
www.bosatlas.nlZesde prijs

8x Qaledo filamentlampenpakket

beeld_L276060021-qaledoWaarde: € 80
QALEDO woonhuis pakket van vier 4 watt filamentlampen, welke een vervanger zijn van 40 watt gloeilamp met de zelfde licht kleur 2700K. Bij 10 uur per dag gebruik geven ze een besparing van meer dan 15 euro op de energie rekening.LOGO-Mep-Trading-HRZevende prijs

6x Ravensburger 3D puzzel Big Ben light Edition

beeld-3D-puzzel_RavensburgerWaarde: € 35
Met de 3D puzzel van Ravensburger bouw je het prachtige en beroemde gebouw uit Londen, de Big Ben, nu helemaal zelf! De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen voor een perfecte stabiliteit. Ze zijn zo stabiel dat ze uiteindelijk tot een stevig bouwwerk in elkaar gezet kunnen worden. En dat zonder lijm! Is de puzzel klaar (216 stukjes), doe dan ’s avonds de gekleurde led lampjes aan voor een schitterend effect. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl