Zomerpuzzel 2018

De inzendtermijn voor de zomerpuzzel van Vereniging Eigen Huis is verstreken. De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Hoofdprijs

1x Aquacell waterontharder

Aquacell_previewWaarde: € 2.349 

AquaCell zorgt voor kalkvrij water in het hele huis. Geen kalkaanslag meer en héérlijk voor de huid. De waterontharder wordt gratis geïnstalleerd en u krijgt 5 jaar garantie.

www.aquacell-waterontharder.nl

Tweede prijs

1x Franke RVS 3-1-kokendwaterkraan

polluxWaarde: € 1.213

Kokend water direct uit de kraan. De 3-in-1 kokend water kraan is voorzien van een kindveilige druk- en draaiknop met terugslagveer. Dit zorgt ervoor dat de kokend waterstraal onmiddellijk stopt als de knop wordt losgelaten.

 

www.franke.nl

 

 

Derde prijs

3x Focal Listen Wireless

Focal_previewWaarde: € 259

De Focal Listen Wireless is de veelzijdige hoofdtelefoon met echt hifi geluid. Van muziek luisteren tot en met volledig draadloos telefoneren. Een kabelverbinding is mogelijk met de meegeleverde hoogwaardige kabel.

www.smart-audio.nl/focal/listen-wireless

Vierde prijs

3x Somfy One alarmsysteem

somfyWaarde: € 249

All-in-one alarmsysteem. Plug&play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene én privacybescherming. Bij beweging gaat er automatisch een sirene van 90dB af.

https://www.somfy.nl/win-een-somfy-one

Vijfde prijs

1x Aerobin 200 compostmaker

aerobinWaarde: € 229


Het compostvat is ontwikkeld voor compostering van huishoudelijk en tuinafval. Het overtollige vocht vanuit de massa kunt u later weer als meststof benutten. Inhoud 200 liter. Gewicht 13,5 kg.

Aerobin

Zesde prijs

5x Postzak Tote Bag

totebagWaarde: € 94,95

De postzak Tote Bag is gemaakt van originele PTT postzakken. Eke postzak heeft jarenlang post vervoerd. U bent dus verzekerd van een originele tas met ruime genoeg voor uw persoonlijke spullen. 

Tote Bag

Zevende prijs

6x Inventum cycloonstofzuiger

inventum_cycloonWaarde: € 89,99

Met deze zakloze stofzuiger is stofzuigen een simpel klusje! Met de bijgeleverde accessoires heb je zelfs de moeilijkste hoeken en kieren zo schoon. Het HEPA 13 filter zorgt voor een minimale stofheruitstoot. Het filtert 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht. Daarnaast is de stofzuiger zeer energiezuinig met energieklasse A. De stofzuiger is uitermate geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. De stofzuiger is voorzien van een stof opvangbak waardoor je geen stofzuigerzak nodig hebt. Even de bak legen en klaar!

Inventum cycloonstofzuiger

Achtste prijs

10x 2 wifi lampen

doled_wifiWaarde: € 67,30

Deze Wifi lampen zijn zowel autonoom als via de Alexa-app in te stellen. Instellingen op tijd, lichthoeveelheid en -kleur. Sfeer instellingen zijn programmeerbaar.

doled
logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.