Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackCollectieve Inkoop Warmt...

Het aanbod: wat kun je verwachten?

Alleen leveranciers en producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen mogen meedoen met onze actie. Je kunt rekenen op uitstekende voorwaarden, zoals lange garanties.

Binnenunit warmtepomp ophangen

De warmtepompen

Hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp is het standaard aanbod. In de meeste gevallen is dit het best passende systeem in een bestaande woning. Je bespaart flink op gasverbruik, alleen op koude dagen, rond en onder het vriespunt, neemt de cv-ketel het verwarmen van je woning over.

All-electric ready warmtepomp

De all-electric ready warmtepomp wordt aangeboden wanneer je binnen 2 jaar volledig van het gas af wil en je huis daarvoor geschikt is. De warmtepomp werkt bij installatie hetzelfde als de hybride warmtepomp, alleen heeft de warmtepomp een hoger vermogen en kan het worden aangesloten op een boilervat, voor het verwarmen van tapwater.  De kosten voor het plaatsen en aansluiten van een boilervat en het verwijderen van de cv-ketel op termijn, is niet in het aanbod opgenomen.

All- electric warmtepomp

De all-electric warmtepomp vind je niet standaard op jouw aanbodpagina. Of een all-electric warmtepomp in jouw woning past zal namelijk eerst beoordeeld moeten worden door de leverancier. Je kunt het all-electric ready aanbod van de actie accepteren en in het daaropvolgende gesprek met de leverancier de mogelijkheden voor all-electric bespreken.

Website image

Welke merken?

De leveranciers die deelnemen aan onze actie bieden uitsluitend warmtepompen van bekende merken aan, zoals: 

 • Nefit-Bosch
 • Remeha
 • Vaillant
 • Daikin   
 • Midea
 • Quatt

Installatie van de warmtepomp

Een gecertificeerde installateur installeert de warmtepomp. Dit duurt gemiddeld 1-2 werkdagen. Na installatie krijg je uitleg van de installateur.

Installatie- en product garantie

De installatiegarantie garandeert de werking van de systeemonderdelen. Je krijgt in de eerste 2 jaar volledige installatiegarantie op het goed functioneren van de warmtepomp. Dit is inclusief voorrij-, arbeidskosten en onderdelen. Op alle systeemonderdelen zit een product garantie van minimaal 3 jaar (dit is afhankelijk van het merk en type warmtepomp). 

Peilmoment na eerste stookseizoen

Na het eerste stookseizoen is er een peilmoment om te kijken of je woning comfortabel warm werd tijdens het stookseizoen. Dit doen we bij iedere geplaatste warmtepomp. Dit peilmoment kan zijn een telefonisch contact of een via monitoring op afstand. Bij monitoring op afstand kunnen de prestaties van jouw warmtepomp door middel van een app worden uitgelezen. Hoe het peilmoment plaatsvindt verschilt per merk en type warmtepomp.

Op basis van de uitkomsten kunnen de instellingen van je warmtepomp worden aangepast. Als je woning niet comfortabel warm werd, zoekt de leverancier uit wat er aan de hand is en zal hij op zoek gaan naar een oplossing. Dit valt binnen de installatiegarantie.

Geen onderhoudscontract nodig      

Door de lange garanties die geboden worden binnen onze actie en het peilmoment na het eerste stookseizoen, is het niet nodig om direct een onderhoudscontract af te sluiten. Wil je later alsnog een onderhoudscontract afsluiten? Bespreek dan de mogelijkheden met jouw leverancier. 

Kwaliteit en controle

Om je te verzekeren van een goed werkend warmtepompsysteem, stellen we eisen aan de gebruikte materialen en de installatie. Daarnaast worden er, in opdracht van Vereniging Eigen Huis, steekproefsgewijs controles uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie. Hierbij wordt onder andere gekeken naar hoe het installatiewerk is uitgevoerd en naar de werking van het systeem. Een niet (goed) werkend systeem of een warmtepomp die jouw woning niet warm krijgt, vinden wij niet acceptabel. Hiervoor wordt er altijd een oplossing gezocht.

Doe ook mee!

vrouw aan tafel achter laptop

Doe de warmtepompcheck

Doe de warmtepompcheck om te zien of jouw woning geschikt is. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Hierna sturen wij je zo snel mogelijk jouw persoonlijk aanbod toe. Jij beslist of je meedoet.

Start warmtepompcheck

Tags

BesparenHuiseigenaarVerduurzamenVerduurzamen-Duurzaam verwarmen

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube