Voor VvE'sContact
BackDiensten

Juridisch advies

Heb je een juridische vraag rondom je eigen woning? Van gratis telefonisch advies tot grote rechtszaken tegen een scherp tarief: als lid kun je rekenen op de hulp van onze juristen en advocaten.

vrouw op fietspad langs weg en oude woningen

Sta juridisch sterker

Soms kom je als (toekomstige) huiseigenaar in situaties terecht waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Het beoordelen van een koopcontract bijvoorbeeld of een conflict met de aannemer die een verbouwing voor je uitvoert. Dan is het fijn om te weten dat je als lid kunt rekenen op de hulp van Vereniging Eigen Huis.

Gratis eerste hulp

Benieuwd waar je staat? Bel gerust. Dan bespreken we het samen.

Bel ons op 033-4507750

Waar kunnen we je bij helpen?

Contractbeoordelingen

Of het nu gaat om een contract voor het kopen van een (nieuwbouw)woning of een verbouwing, je wilt zeker weten waar je voor tekent. Onze juristen geven advies.

Krijg zekerheid

Inzicht in en bijstand bij conflicten

Als je een conflict hebt met een particulier of een professionele partij, wil je weten waar je staat. We maken de situatie inzichtelijk en kunnen je bijstaan tijdens het vervolg.

Weet waar je staat

Second Opinion

Denkt een geraadpleegde jurist dat je zwak staat? Onze bouwkundig gespecialiseerde juristen bekijken je zaak kritisch en objectief en geven je hun advies.

Krijg inzicht

De voordelen van Eigen Huis Advocaten

Van telefonisch advies tot en met rechtsbijstand tijdens een rechtszaak. De juristen en advocaten van Vereniging Eigen Huis hebben de kennis en ervaring in huis om jou van begin tot eind bij te staan. Onze juristen en advocaten hebben ruim 40 jaar ervaring in het bijstaan van huiseigenaren en zijn gespecialiseerd in Bouwrecht. Benieuwd welke specialisten jouw zaak bekijken?

Maak kennis met het juridisch team

We helpen je op weg

Download gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube