Voor VvE'sContact
BackContact

Eigen Huis Ledenpanel

Via het Eigen Huis Ledenpanel vragen wij je, als lid van Vereniging Eigen Huis, om je mening te geven over zaken waar wij ons mee bezighouden.

kantoor Vereniging Eigen Huis
  • Onderwerpen op het gebied van belangenbehartiging
  • Vragen over Vereniging Eigen Huis zelf
  • Vragen over woningbezit in het algemeen

Je antwoorden helpen ons om jouw belangen nog beter te behartigen, om onze dienstverlening te verbeteren en om meer te weten te komen over wat je vindt van jouw woning. Deelnemers aan het panel houden wij op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken en vertellen wij wat we ermee gaan doen.

Doe mee

Als deelnemer van het Eigen Huis Ledenpanel krijg je regelmatig het verzoek mee te doen aan verschillende onderzoeken van Vereniging Eigen Huis. Je hoeft niet aan elk onderzoek mee te doen, je bent tot niets verplicht. Je persoons- en contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Naar het Eigen Huis Ledenpanel

Panelleden aan het woord

Erik Mentink

Panellid van het eerste uur

“Ik wilde mijn stem laten horen. Dat was in eerste instantie voor mij een reden om lid te worden van Vereniging Eigen Huis, en later ook om mee te doen aan EigenHuisPanel. Wat ik prettig vind is dat ik zelf kan bepalen of ik wil meewerken aan de enquête. Ik vul hem thuis in en het kost niet veel tijd. Het lijkt me leuk om ook eens persoonlijk met panelleden te discussiëren, misschien komt dat nog eens.”

Diederick van Gelder

Panellid sinds zomer 2010

“Ik merkte dat sommige uitingen van de vereniging niet altijd overeenkwamen met hoe ik over bepaalde zaken dacht. Om wat gewicht in de schaal te leggen heb ik me opgegeven voor het Panel. Op deze manier hoopte ik dat de uitslagen wat representatiever voor het ledenbestand zouden worden. Ik denk ook dat Vereniging Eigen Huis op deze manier haar dienstverlening kan toespitsen op de wensen van de leden. En dat is waar het toch om draait. Omdat ik zeeman ben kan ik niet altijd meedoen en de rapportages lees ik niet. Maar dat hoeft ook niet vind ik.”

Maartje Möller-Peters

Panellid sinds 2009

“Omdat ik de illusie heb dat ik anders denk dan de meeste mensen, wilde ik de boel als het ware een beetje rechttrekken. Daarom heb ik niet lang getwijfeld toen ik de oproep van EigenHuisPanel in een nieuwsbrief zag staan. Voor mij is Vereniging Eigen Huis een onafhankelijk instituut dat er voor de leden is. Dan is het niet meer dan logisch dat jullie naar je leden luisteren. De rapportage achteraf neem ik altijd globaal door. Daarbij zoek ik vaak naar uitschieters, het blijft leuk om te zien wat de meeste mensen van iets vinden.”

Ook je stem laten horen? Geef je dan op voor het Eigen Huis Ledenpanel!

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube