Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Nu gemiddeld 15% korting*! Zonnepanelen voor een scherpe prijs én met lange garantie. Wij doen het uitzoekwerk en informeren je helder en objectief. Wel zo makkelijk! Doe de daktest en ontdek wat jij kunt besparen.

 • Grootste collectief van Nederland

 • Hoge kwaliteit zonnepanelen met lange garantie

 • Inclusief installatie, monitoring & garantie

installateur met zonnepaneel en man en vrouw

Doe de daktest

Waarom de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie, vinden wij. Daarom organiseren we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen: hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs van het zonnepanelensysteem.  En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee. 

Deze actie hebben we een korting gerealiseerd van gemiddeld 15% ten op zichte van de gemiddelde marktprijzen*

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen organiseren we samen met onze partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

*Op basis van onderzoek Milieu Centraal d.d. december 2022; gemiddeld 6-12 panelen op een dak

Ruim 880.000 panelen geïnstalleerd
Meer dan 80.000 huishoudens deden al mee
Wij zien erop toe dat alles soepel verloopt

Ontwikkelingen zonnepanelen en energiecontract

Sinds kort maken steeds meer energieleveranciers onderscheid tussen klanten met en zonder zonnepanelen. Zo rekent Vandebron terugleveringskosten voor stroom die zonnepaneeleigenaren aan het net leveren. Bij andere leveranciers vervalt de eenmalige korting voor nieuwe klanten met zonnepanelen of betalen zonnepaneeleigenaren hogere vaste leveringskosten. Waar moet je als zonnepaneeleigenaar overal rekening mee houden? Wat zijn je rechten? En wat vindt Vereniging Eigen Huis?

Veelgestelde vragen en antwoorden
Huizen met zonnepanelen op het dak

Doe mee!

Doe mee met het grootste collectief van Nederland en profiteer ook van gemiddeld 15% korting*! Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijg je namelijk een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau!  

*t.o.v. de gemiddelde marktprijzen, o.b.v. onderzoek Milieu Centraal d.d. december 2022; gemiddeld 6-12 panelen op een dak


 

Inschrijven

Bij inschrijving stellen we een aantal vragen over je dak, zodat de leverancier je na de veiling een passend aanbod kan doen. Deze gegevens kun je na ontvangst van het aanbod nog wijzigen.

Inschrijven

Zonnepanelen in 5 stappen - zo werkt ons collectief

Onze collectieve inkoop bestaat uit 5 simpele stappen waarbij wij het grootste deel van het werk voor je uit handen nemen. Wij doen het uitzoekwerk . Wil je alvast meer lezen over wat er in het aanbod zit?

Meer informatie over het aanbod

1. Schrijf je vrijblijvend in

Tijdens een actieperiode is inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijgen deelnemers die geen lid zijn, een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Na inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging van je deelname.

2. Onderhandeling met leveranciers

Wij organiseren een collectieve onderhandeling voor gecertificeerde leveranciers. Door ons collectief, schrijven heel veel mensen zich in, en daarom is het voor leveranciers interessant om een scherpe prijs te bieden. En daar profiteert u van! De leveranciers die de beste deal bieden voor een compleet pakket, inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring & garantie, mogen meedoen.

3. Persoonlijk aanbod: jij beslist

Afhankelijk van onder meer het moment dat je je inschrijft én wanneer de veiling plaatsvindt, ontvang je een link naar je persoonlijk aanbod. Het aanbod betreft een compleet pakket, inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring en garantie. Klik op 'Meer informatie over het aanbod' om te lezen wat er allemaal bij het aanbod zit inbegrepen.

4. Digitale schouw van je dak

Als je het aanbod accepteert, controleert de leverancier tijdens een digitale schouw of je dak daadwerkelijk geschikt is en of het aantal zonnepanelen op je dak past. Hierna ontvang je je definitieve offerte.

5. Installatie van de zonnepanelen

Gecertificeerde leveranciers installeren het zonnepanelensysteem. De leverancier houdt je op de hoogte van de installatiedatum. Na installatie wek je direct groene stroom op. Zo verdien je de aanschaf van je zonnepanelen vanzelf terug.

Het aanbod: wat kun je verwachten

Zwarte panelen

zonnepanelen

Het aanbod bevat standaard zwarte zonnepanelen met een vermogen van minimaal 405 Wattpiek. Wil je meer dan 40 panelen op je dak? Bespreek dit met de leverancier als je het persoonlijk aanbod hebt geaccepteerd.

De volgende merken zonnepanelen worden veel aangeboden: Suntech, Longi Solar, Jinko Solar & JA Solar.

Zwart - standaard

 • Minimaal 405 Wattpiek vermogen
 • CE-keurmerk
 • TÜV-keurmerk
 • Monokristallijn

Zo werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Rustig alles nakijken?

In deze handige video leggen wij je uit hoe ons collectief werkt. In 5 simpele stappen helpen wij je aan zonnepanelen op jouw dak!

Lees meer over zonnepanelen

Alles over zonne-energieHoe werken zonnepanelenKosten zonnepanelenWat is salderen?

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine september 2023

Eigen Huis Magazine september 2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube