Adresgegevens

Postadres

Vereniging Eigen Huis
Postbus 735
3800 AS Amersfoort

KvK: 40506058

Heeft u een compliment, suggestie of klacht, laat het dan ons weten via 033 450 77 50, ledenservice@eigenhuis.nl of via het contactformulier, wij helpen graag. Vermeld wel altijd uw lidmaatschapsnummer en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Bezoekadres

Displayweg 1
3821 BT Amersfoort
Telefoonnummer receptie: (033) 450 76 09

Routebeschrijving naar kantoor Vereniging Eigen Huis te Amersfoort (PDF)

Bekijk hier de locatie op Google Maps

Parkeren

Vereniging Eigen Huis beschikt over een parkeergarage waar bezoekers gratis kunnen parkeren. De garage bevindt zich aan de Displayweg 3 voorbij ons pand aan de linker kant. U dient de parkeergarage naar beneden in te rijden en daar kunt u parkeren. Let op! De inrijhoogte van onze parkeergarage is beperkt tot 1.80 meter. Mocht uw voertuig hoger zijn dan 1.80 meter dan kunt u, op verzoek bij de receptie, aan de zijkant van ons kantoor parkeren op de “groen strook”. Aan de Displayweg zelf is een parkeerverbod van kracht. In het geval de parkeergarage vol is kunt u het beste gratis parkeren bij de Sligro of de Technische Unie aan de Cobolweg. Via het Digitaalpad loopt u dan in enkele minuten ca. 500 meter) naar ons kantoor.

Voor mindervaliden zijn er, op verzoek bij de receptie, direct voor de ingang van ons kantoor twee parkeerplaatsen beschikbaar.