Voor VvE'sContact
BackHome

Vereniging van Eigenaars (VvE)

Het appartementencomplex onderhouden, sparen in het reservefonds, vergaderen en beheren: als VvE moet je veel regelen. Of je nu in het bestuur zit van een VvE of alleen appartementseigenaar bent: ontdek hier wat de mogelijkheden zijn.

mannen praten in park bij appartementencomplex

Waarmee kunnen we je helpen?

Expertise en ondersteuning voor de VvE

Ja, ook jouw VvE kan profiteren van juridisch, bouwkundig en financieel advies. En van voorlichting en speciale diensten van de experts van Vereniging Eigen Huis.

Bekijk aanbod

Activeer jouw VvE

Ben je eigenaar van een appartement? Dan ben je ook mede-eigenaar van het hele gebouw. Je bent dan automatisch lid van een Vereniging van Eigenaars, samen met je buren die in hetzelfde gebouw wonen. In Nederland is het verplicht om een actieve VvE te hebben. En dat is ook prettig, want met een actieve VvE vergroot je je wooncomfort en voorkom je grote financiële verrassingen en problemen rondom de verkoopbaarheid van je appartement. Heb je een slapende VvE? download het stappenplan en activeer!

Een slapende VvE - 4 stappen om deze te activeren (pdf)

Snel naar

Bekijk VvE-lidmaatschapVergaderen met de VvEMeerjarenonderhoudsplan (MJOP)Onderhoud regelen als VvE

Meer informatie over de VvE

Schrijf je in voor onze VvE nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar onze VvE nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste VvE nieuws. Je krijgt gratis bouwkundige, juridische en financiële tips van onze eigen specialisten.

Schrijf je in
vrouw aan tafel achter laptop

Ook interessant

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube