VvEContact
BackHome

Vereniging van Eigenaars (VvE)

Het appartementencomplex onderhouden, sparen in het reservefonds, vergaderen en beheren: als VvE moet je veel regelen. Of je nu in het bestuur zit van een VvE of alleen appartementseigenaar bent: ontdek hier wat de mogelijkheden zijn.

ingang appartementencomplex met twee mensen

Waarmee kunnen we je helpen?

Wat is een Vereniging van Eigenaars (VvE)?

Wat is en doet de VvE?

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Wanneer je een appartement koopt, maak je ook gebruik van de algemene ruimtes van het complex. Je bent dan ook mede-eigenaar van het gebouw waarvan het appartement deel uitmaakt. Daarom zijn alle eigenaren binnen een complex automatisch en verplicht lid van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Deze zorgt voor het beheer, onderhoud en verduurzamen van de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex.

Een VvE besturen

Activeer jouw VvE

Ben je eigenaar van een appartement? Dan ben je ook mede-eigenaar van het hele gebouw. Je bent dan automatisch lid van een Vereniging van Eigenaars, samen met je buren die in hetzelfde gebouw wonen. In Nederland is het verplicht om een actieve VvE te hebben. En dat is ook prettig, want met een actieve VvE vergroot je je wooncomfort en voorkom je grote financiële verrassingen en problemen rondom de verkoopbaarheid van je appartement. Heb je een slapende VvE? download het stappenplan en activeer!

Een slapende VvE - 4 stappen om deze te activeren (pdf)

Snel naar

Bekijk VvE-lidmaatschapVergaderen met de VvEHoe je als VvE verduurzaamtOnderhoud regelen als VvE

Meer informatie over de VvE

Ook interessant

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve inkoop zonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube