Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackHome

Vraag over je huis of een advies nodig? We helpen graag

De specialisten van Vereniging Eigen Huis geven je deskundig advies op verschillende manieren. Bekijk veelgestelde vragen op de site, stuur een mail of probeer onze chatbot. Wil je iemand aan de lijn? Gewoon bellen kan natuurlijk ook.

Gezin in de woonkamer.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je lidmaatschap of een juridische, bouwkundige of financiële/fiscale vraag? Wij hebben de veelgestelde vragen per thema voor je op een rij gezet.

Neem contact met ons op

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Maak een belafspraak

Wil je door ons gebeld worden? Kies hieronder het soort vraag en log in om een afspraak te maken voor een telefonisch gesprek van tien minuten. Kies zelf een datum en tijdstip. Afhankelijk van je vraag word je teruggebeld door een juridisch, financieel of bouwkundig specialist.

Gedragscode

Een goed gesprek en constructieve feedback helpen Vereniging Eigen Huis om haar service, diensten en producten te evalueren en te verbeteren. Om te voorkomen dat de website en de social media van de vereniging worden gedomineerd door herhaling van berichten en discussies, behoudt Vereniging Eigen Huis zich het recht voor om deze berichten van haar kanalen te verwijderen. Ook scheldend, discriminerend, racistisch taalgebruik en andere opmerkingen die niet stroken met de visie en kernwaarden van de vereniging worden van de website, social media en/of community verwijderd.

Informatie voor de pers

Neem contact op

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube