Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackJuridisch advies

Krijg een second opinion over jouw zaak

Heb jij een conflict rondom je eigen woning en denkt de jurist van de rechtsbijstandverzekering dat je zwak staat? Wil je het advies van de jurist laten controleren? Onze juristen kijken graag mee en geven een second opinion.

  • Wordt betaald door rechtsbijstandsverzekering

  • Uitkomst is bindend voor jou en de verzekering

VEH Hero
makelaar laat papier zien aan mannen

Laat een jurist meekijken met jouw zaak

Heb jij voor een conflict over jouw woning de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld? En denkt de betreffende jurist dat je zwak staat, terwijl jij hier zelf een andere mening over hebt? Dan kun je overwegen onze juristen een second opinion te laten uitvoeren. Onze jurist bekijkt jouw zaak en stelt een uitgebreide second opinion op. Wat de uitkomst ook is: jij en je rechtsbijstandsverzekering zijn verplicht om ons advies uit de second opinion op te volgen. 

De second opinion wordt door je rechtsbijstandsverzekering betaald.

Bel of mail ons

Tijd voor een Second Opinion of heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Het juridisch secretariaat is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

  • Bel ons op 033 450 76 87
  • Of mail naar [email protected]
vrouw belt

Zo werkt de second opinion

1. Neem contact op met ons op

Bel 033 450 76 87 om je probleem met ons te bespreken.

2. Akkoord verzekeringsmaatschappij

Vraag een akkoord bij jouw verzekeringsmaatschappij voor het uitvoeren van de second opinion. Zij zullen de kosten vergoeden.

3. Aanleveren documenten en beoordeling

De verzekeraar stuurt ons de noodzakelijke informatie toe. Een van onze advocaten of juristen bestudeert deze informatie.

4. Persoonlijk gesprek

De advocaat of jurist neemt telefonisch contact met je op om zijn bevindingen te bespreken. Daarbij is voldoende ruimte voor vragen.

5. Verslag per e-mail

Jij en de verzekeringsmaatschappij ontvangen het verslag van de second opinion per e-mail, inclusief advies voor vervolgstappen.

Veelgestelde vragen

Wil jij een second opinion laten uitvoeren om te controleren of de jurist van de rechtsbijstandverzekering het bij het rechte eind heeft? Dan is het logisch dat je vooraf nog wat vragen hebt. Hieronder vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Juridische diensten

Bekijk ons volledige aanbod

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube