Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackJuridisch advies

Juridisch advies bij conflicten

Heb jij een conflict met een particulier of professionele partij? Bijvoorbeeld met de buren over het plaatsen van de schutting of met een aannemer over de oplevering van een verbouwing? Dan wil je vast weten wat je juridische positie is.

Man achter bureau met laptop en ordner.
gezin aan tafel

Ontdek hoe sterk je staat

Het is niet altijd mogelijk om een conflict te vermijden. Kom je er samen niet uit en heeft het conflict te maken met het eigen woningbezit? Dan helpen onze juristen je graag verder. Met een rechtspositiebepaling bekijken zij jouw zaak en maken inzichtelijk of jij in je recht staat of niet. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, én weet je welke eventuele vervolgstappen je kunt zetten. 

Heb jij een conflict met een particulier, professionele partij, of heeft jouw VvE een conflict? Neem dan contact op met ons juridisch team via 033 450 77 50.

Waar kunnen we je mee helpen?

Conflict met een particulier

Heb jij een conflict met een particulier, zoals je buren of het VvE-bestuur? Wij onderzoeken hoe sterk je staat en geven je advies over het vervolg.

Krijg inzicht in je positie

Conflict met een professionele partij

Heb je een conflict met een professionele partij, zoals een aannemer of makelaar? Wij vertellen hoe je juridisch staat en ondersteunen je bij het vervolg.

Krijg inzicht en bijstand

Conflict van de VvE

Hebben jullie als VvE een conflict met een professionele partij of een andere juridische vraag? Wij bekijken de zaak en geven advies over het verdere traject.

Ontdek de vervolgstappen.

We helpen je op weg

Download gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine september 2023

Eigen Huis Magazine september 2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube