Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackJuridisch advies

Juridisch advies bij conflicten

Heb jij een conflict met een particulier of professionele partij? Bijvoorbeeld met de buren over het plaatsen van de schutting of met een aannemer over de oplevering van een verbouwing? Dan wil je vast weten wat je juridische positie is.

Man achter bureau met laptop en ordner.
gezin aan tafel

Ontdek hoe sterk je staat

Het is niet altijd mogelijk om een conflict te vermijden. Kom je er samen niet uit en heeft het conflict te maken met het eigen woningbezit? Dan helpen onze juristen je graag verder. Met mediation werk je samen aan een oplossing, met een rechtspositiebepaling bekijkt een jurist jouw zaak en maakt inzichtelijk of jij in je recht staat of niet. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, én weet je welke eventuele vervolgstappen je kunt zetten. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Conflict met een particulier

Heb jij een conflict met een particulier, zoals je buren of het VvE-bestuur? Wij kunnen je helpen met mediation of onderzoeken hoe sterk je staat en advies geven over het vervolg.

Krijg juridische hulp

Conflict met een professionele partij

Heb je een conflict met een professionele partij, zoals een aannemer of makelaar? Wij vertellen hoe je juridisch staat en ondersteunen je bij het vervolg.

Krijg inzicht en bijstand

Conflict met de overheid

Ben je het niet eens met de overheid t.a.v. een besluit over een vergunning, dwangbevel of planschade? Kies dan voor de hulp van een jurist via onze partner BrandMR, gespecialiseerd in bestuursrecht.

Onderneem stappen

Ook interessant

Buren en de erfgrensBuren en verbouwen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube