Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een woning in Amsterdam Duivendrecht of omgeving en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Amsterdam Duivendrecht en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Amsterdam Duivendrecht en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We geven je uitgebreid hypotheekadvies op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Ook berekenen we je maximale hypotheek, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Bij Vereniging Eigen Huis kun je altijd vertrouwen op een passend hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken en langskomen bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiermee heeft de hypotheekverstrekker de zekerheid dat de hypotheekschuld wordt betaald als jij dat door onvoorziene omstandigheden niet meer kunt. Voor NHG betaal je eenmalig een bijdrage, in ruil daarvoor krijg je korting op je hypotheekrente.
  • Ga je verhuizen, dan kun je de hypotheek meenemen en eventueel aanvullen. Een andere optie is je hypotheek aflossen en een nieuwe hypotheek afsluiten. Een hypotheekadviseur kan uitrekenen wat voor jou de beste optie is.
  • Sommige hypotheekverstrekkers staan welwillender tegenover zzp’ers dan andere. Laat je adviseren als je zzp’er bent. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht

MichelPfeil_EvR_2938

Michel Pfeil
06-52008037
[email protected]

John_EvR_2908

John van den Eeckhout
06-10937463
[email protected]

michel-sauerland190x150

Michel Sauerland
06-51862075
[email protected]

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht
Entrada 100
1114 AA Amsterdam

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Duivendrecht is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.