Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk

Onafhankelijk en betrouwbaar

Als je een huis gaat kopen, ben je vast benieuwd naar je financiële mogelijkheden. Voor persoonlijk hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 
  • Kennis van de markt in Amsterdam Sloterdijk en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Amsterdam Sloterdijk en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Om jou persoonlijk hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk te geven, kijken we goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan berekenen we je maximale hypotheek en geven we je uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Amsterdam Sloterdijk die een huis wil kopen. Ook als je (nog) geen vast contract hebt, zzp’er bent of een studieschuld hebt, zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen.

De woningmarkt in Amsterdam

Door de krapte op de Amsterdamse woningmarkt zijn de huizenprijzen hoog. We zien dat bij de meeste nieuwbouwprojecten geloot wordt, omdat er meer belangstellenden zijn dan woningen. Gelukkig wordt er de komende jaren flink gebouwd in en om Amsterdam. De verwachting is dat de krapte daardoor wat afneemt. Een ander issue in Amsterdam is de erfpacht. Tijdens het hypotheekgesprek bekijken we wat voor jou de beste optie is.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • De komende jaren veranderen de regels rondom de hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent.
  • Verwacht je een restschuld na de verkoop van je huis? Neem dan al vóór de verkoop contact op met een hypotheekadviseur. Hij kan advies geven over de vervolgstappen en voorkomen dat de geldverstrekker de overdracht bij de notaris blokkeert. 
  • Ook als je geen vast contract hebt, kun je een hypotheek krijgen. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing. 

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk

VEH_EvR_A9A6369-Erik-Schipper 150x190

Erik Schipper

06-50292883
[email protected]
Pierre-Wellinga-cms

Pierre Wellinga
06-15549141
[email protected]
johnvandeneeckhout

John van den Eeckhout
06-10937463
[email protected]

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk
Zekeringstraat 17A
1014 BM Amsterdam

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.