Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn

Onafhankelijk en betrouwbaar

Heb je hypotheekadvies nodig in Apeldoorn, omdat je een huis wilt kopen? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis.
  • Kennis van de markt in Apeldoorn en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Apeldoorn

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Vervolgens geven we een uitgebreid financieel advies op maat. 

Onze adviseurs zijn er voor iedereen die een huis wil kopen in Apeldoorn. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen. Is de afspraak ingepland? Deel dan vooraf een aantal gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we vooraf van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Wil je energiebesparende maatregelen nemen in je nieuwe huis, dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidie. De Energiesubsidiewijzer van MilieuCentraal en RVO biedt een actueel overzicht van leningen en subsidies. Je kunt bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler. 
  • Met rentemiddeling kun je mogelijk profiteren van een lagere hypotheekrente en lagere maandlasten. Dit is vooral interessant als je een hypotheek hebt met een hoge rente en de rentevaste periode nog een aantal jaar vaststaat. De boeterente die je betaalt wordt opgenomen in het nieuwe rentepercentage. 
  • Door te kiezen voor een maandelijkse teruggave van de hypotheekrenteaftrek, heb je elke maand een tegemoetkoming in je hypotheeklasten. Zorg er wel voor dat deze maandelijkse teruggave niet te hoog is. Anders moet je bij de aangifte inkomstenbelasting een deel terug betalen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn

VEH_EvR_A9A6499 Jan-Dijkerman 150x190

Jan Dijkerman
06-53965800
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Apeldoorn is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.