Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een woning in Assen of omgeving en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Assen en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Assen

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We geven je uitgebreid hypotheekadvies op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Ook berekenen we je maximale hypotheek, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Bij Vereniging Eigen Huis kun je altijd vertrouwen op een passend hypotheekadvies in Assen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Assen van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

De woningmarkt in Assen en omgeving

De woningmarkt in Assen (Drenthe) is niet zo overspannen als in veel andere delen van het land. De prijzen zijn redelijk, ook voor starters. Er komen een aantal mooie nieuwbouwprojecten aan, zoals het Havenkwartier en het Veemarktplein. Assen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en daarom populair onder starters uit de wijde omtrek.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Bij het kopen van een huis krijg je met verschillende kosten te maken. Sommige kosten zijn eenmalig, zoals notariskosten, taxatiekosten en de kosten voor een bouwkundige keuring of opleveringskeuring. Andere kosten zijn blijvend, denk aan belastingen en kosten voor onderhoud aan je huis. Een hypotheekadviseur zet alles voor je op een rij.
  • Je vaste lasten kunnen mogelijk omlaag. Veel mensen hebben een renteopslag (ook wel risico-opslag) op hun hypotheekrente. Wanneer je al een deel van je schuld hebt afbetaald, of als de waarde van je woning is gestegen, dan kan deze renteopslag vaak omlaag. In veel gevallen moet je hier zelf achteraan.
  • Drie factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek: je inkomen, de waarde van de koopwoning en eventuele financiële verplichtingen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen

Kitty_EvR_2968

Kitty de Vries
06-10981384
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen
Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Assen is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.