Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda

Onafhankelijk en betrouwbaar

Als je een huis gaat kopen, ben je vast benieuwd naar je financiële mogelijkheden. Voor persoonlijk hypotheekadvies in Breda ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 
  • Kennis van de markt in Breda en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Breda

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Vervolgens geven we een uitgebreid financieel advies op maat. 

Onze adviseurs zijn er voor iedereen die een huis wil kopen in Breda. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak en kom langs bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Goed om te weten: je kunt vooraf een aantal gegevens met ons delen via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit dit eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter mag je maximaal 100 % van de woningwaarde lenen. Dit betekent dat je de kosten voor de aankoop van het huis, zo’n 6 %, zelf moet inbrengen. In Breda kun je mogelijk een starterslening krijgen. 
  • Ga je verhuizen, dan kun je de hypotheek meenemen en eventueel aanvullen. Een andere optie is je hypotheek aflossen en een nieuwe hypotheek afsluiten. Een hypotheekadviseur kan uitrekenen wat voor jou de beste optie is.
  • Door te kiezen voor een maandelijkse teruggave van de hypotheekrenteaftrek, heb je elke maand een tegemoetkoming in je hypotheeklasten. Zorg er wel voor dat deze maandelijkse teruggave niet te hoog is. Anders moet je bij de aangifte inkomstenbelasting een deel terug betalen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda

VEH_EvR_A9A7867-Marianne-van-der-Heijden-150x190

Marianne van der Heijden
06-36136612
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Breda is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.