Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst

Onafhankelijk en betrouwbaar

Heb je hypotheekadvies nodig in Nijmegen/Elst, omdat je een huis wilt kopen? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis.
  • Kennis van de markt in Nijmegen/Elst en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Nijmegen/Elst en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We geven je uitgebreid hypotheekadvies op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Ook berekenen we je maximale hypotheek, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Bij Vereniging Eigen Huis kun je altijd vertrouwen op een passend hypotheekadvies in Nijmegen/Elst, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Nijmegen/Elst van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • De komende jaren veranderen de regels rondom de hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent.
  • Wil je verhuizen, maar is je oude huis nog niet verkocht, dan kun je een overbruggingskrediet aanvragen. Dit brengt wel extra kosten en hogere maandlasten met zich mee. Overleg daarom altijd eerst met een hypotheekadviseur of dit voor jou de beste oplossing is.
  • Soms kun je met een negatieve BKR-registratie toch een hypotheek krijgen. Dit hangt af van de BKR-codering die bij je registratie staat. Heb je een A- of A1-codering met een herstelcode, dan kun je vaak zonder problemen een hypotheek afsluiten.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst

VEH_EvR_A9A6753 Maarten-Baltussen 150x190

Maarten Baltussen
06-46321276
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst
Platinaweg 20
6662 PP Elst

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Nijmegen/Elst is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.