Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht Maarssen

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wil je een huis kopen in Utrecht Maarssen of omgeving en ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden? Voor persoonlijk hypotheekadvies ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.
  • Kennis van de markt in Utrecht Maarssen en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Utrecht Maarssen en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Om jou persoonlijk hypotheekadvies in Utrecht Maarssen te geven, kijken we goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan berekenen we je maximale hypotheek en geven we je uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Utrecht Maarsen die een huis wil kopen. Ook als je (nog) geen vast contract hebt, zzp’er bent of een studieschuld hebt, zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen. Is de afspraak ingepland? Deel dan vooraf een aantal gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we vooraf van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen.  

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht Maarssen er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • De komende jaren veranderen de regels rondom de hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent.
  • Je vaste lasten kunnen mogelijk omlaag. Veel mensen hebben een renteopslag (ook wel risico-opslag) op hun hypotheekrente. Wanneer je al een deel van je schuld hebt afbetaald, of als de waarde van je woning is gestegen, dan kan deze renteopslag vaak omlaag. In veel gevallen moet je hier zelf achteraan.
  • Drie factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek: je inkomen, de waarde van de koopwoning en eventuele financiële verplichtingen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht Maarssen

VEH_EvR_A9A6332 Wilma-van-den-Brink 150x190

Wilma van den Brink
06-46321280
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht Maarssen
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht Maarssen is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.