Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNaar een andere woning

Podcastserie: 'Tussen thuis en verpleeghuis'

Wat zijn de mogelijkheden als je samen wilt wonen om voor elkaar te zorgen? En hoe regel je dit juridisch en financieel? Samen met Mantelzorg Nederland hebben we een mooie podcastserie gemaakt die antwoord geeft op al deze vragen.

VEH Hero

Mantelzorg van nu

De middenweg tussen thuis wonen en het verpleeghuis wordt steeds breder. De vraag naar passende woonvormen stijgt. Door het gebrek aan aanbod zijn we genoodzaakt om zelf creatief te zijn. Mantelzorgers willen bijvoorbeeld steeds vaker samen leven in één huis of op hetzelfde terrein met degene die zorg nodig heeft. De vraag is hoe je dit kunt regelen.

De podcastserie

Samen met Mantelzorg Nederland hebben we een mooie podcastserie gemaakt. In vier afleveringen bespreken we onder andere welke verschillende woonvormen er nu zijn en wat er zoal bij komt kijken om dat te regelen. Daarnaast praten we ook over de financiële, juridische en sociale aandachtspunten bij generatiewonen. 

Als we denken aan mantelzorg moeten we de juridische, financiële en sociale aspecten absoluut niet vergeten. Ook dit wordt uitgebreid besproken.

Clasien Ouderdorp
Clasien OuderdorpFinancieel specialist bij Vereniging Eigen Huis

Luister alle afleveringen

De afleveringen zijn een aaneenschakeling van informatieve gesprekken. Wil je het hele verhaal? Luister ze dan allemaal.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Tags

SeniorenWonenWonen-GezinssituatieWonen-Gezondheid

Ook interessant

Langer wonen in eigen huisMantelzorg en wonenLevenstestament

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube