Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackDiensten

Eigen Huis Financieringsgarantie

Eigen Huis Financieringsgarantie zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt bieden zonder voorbehoud van financiering. Je geeft de verkoper gelijk duidelijkheid waardoor je je kansen op een succesvolle aankoop aanmerkelijk vergroot.

Plan een afspraak
  • Certificaat Eigen Huis Financieringsgarantie

  • Bieden zonder voorbehoud van financiering

  • Maak tot 50% meer kans op een succesvolle aankoop

*Disclaimer financieringsgarantie. De korting wordt toegepast op aanvragen die gedaan worden in de periode van 4  sept t/m 14 oktober 2023. De actie kan altijd eerder worden gestopt of de actievoorwaarden kunnen gewijzigd worden. Dit zal dan bekend worden gemaakt op deze website.
Infographic proces Eigen Huis Financieringsgarantie

Hoe kun je verantwoord bieden zonder voorbehoud van financiering? Als je gaat bieden op een woning, doe je dit vaak op basis van een maximale hypotheekberekening van je hypotheekadviseur. Maar dit geeft helemaal geen garantie dat je ook daadwerkelijk een hypotheek verkrijgt. Naast het definitief accepteren van je inkomen, zal de hypotheekverstrekker ook akkoord moeten gaan met de waarde van de aan te kopen woning.

Gangbaar is dat het verkrijgen van een definitief akkoord op een hypotheek ongeveer 6 weken duurt. Maar verkopers kiezen vaak voor de koper die een bod uitbrengt met de meeste zekerheid, bijvoorbeeld zonder voorbehoud van financiering.

Met Eigen Huis Financieringsgarantie heb je als koper en verkoper direct duidelijkheid. Eigen Huis Financieringsgarantie zorgt ervoor dat je kunt bieden met zekerheid en dat je daardoor na het accepteren van het bod binnen de wettelijke bedenktijd 100% zekerheid hebt over je hypotheek.

Makelaar wijst iets aan op papier aan twee mannen

Exclusief verkrijgbaar bij Eigen Huis Hypotheekadvies

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies begeleiden je door het proces voor het verkrijgen van Eigen Huis Financieringsgarantie. Persoonlijk en deskundig; de zekerheid van Vereniging Eigen Huis!

Wil je weten welke voorwaarden van toepassing zijn, bekijk de Q & A, lees het infoblad of informeer direct bij je Eigen Huis Hypotheekadviseur voor de mogelijkheden.

Infoblad Dienstenwijzer Eigen Huis Financieringsgarantie (doorstromer) (pdf)

Infoblad Dienstenwijzer Eigen Huis Financieringsgarantie (starter) (pdf)

Veelgestelde vragen Eigen Huis Financieringsgarantie

Ook interessant

Wel of geen aankoopmakelaarChecklist 'Een huis bezichtigen'Voorbeeld koopovereenkomst

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

ehm-november-2023

ehm-november-2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube