Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackBouwtechnische keuring

Eigen Huis keuringen: kies voor kwaliteit

Kies je voor een bouwkundige keuring via Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor kwaliteit. De keuringen worden uitgevoerd door zelfstandig bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V.

Ruime praktijkervaring

Eigen Huis Bouwkundig Advies werkt met circa 100 zelfstandig bouwkundigen. Al deze bouwkundigen hebben ruime praktijkervaring; naast het uitvoeren van keuringen hebben ze vanuit hun eigen bedrijf veelal ervaring op het gebied van projectbegeleiding, projectmanagement of bouwontwerp.

Gecertificeerde bouwkundigen 

Om zich bij het netwerk van Eigen Huis Bouwkundig Advies aan te kunnen sluiten, moeten de zelfstandig bouwkundigen aan een aantal eisen voldoen. Zo weet je zeker dat je bij een keuring de kwaliteit krijgt waar je als lid van Vereniging Eigen Huis op rekent. Alle aangesloten bouwkundigen hanteren bij het uitvoeren van de keuring een standaard methodiek. Ook zijn ze persoonsgecertificeerd op basis van een extern getoetst kwaliteitssysteem: de NEN 17024. De persoonscertificering houdt bijvoorbeeld in dat er regelmatig audits en controles plaatsvinden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Methodiek op basis van 40 jaar ervaring

Vereniging Eigen Huis heeft meer dan 40 jaar ervaring met het uitvoeren van keuringen. Op basis van die ervaring zijn methodieken opgesteld voor verschillende keuringen. Aan de hand van technische handboeken worden woningen niet alleen getoetst aan wettelijke eisen, maar ook aanvullende normen. De bouwkundige geeft je daarmee een goed en volledig beeld van de bouwtechnische staat van de woning. De bij Eigen Huis Bouwkundig Advies aangesloten zelfstandig bouwkundigen onderscheiden zich daarmee op kwalitatief gebied. 

Hoge klanttevredenheid 

Vereniging Eigen Huis wil de bouwkundige dienstverlening zo optimaal mogelijk krijgen en houden. Daarom is de mening van leden het allerbelangrijkst, bijvoorbeeld over de wijze waarop de aanvraag van de keuring verloopt, maar ook over de ervaring na afloop van de keuring. 96 % van de leden van Vereniging Eigen huis is (zeer) tevreden over zowel de Opleveringskeuring als de Bouwtechnische keuring.

Tags

KopenKopen-Bestaande bouwKopen-NieuwbouwKopen-Zelfbouw

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube