Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackBouwtechnische keuring

Waarom zou ik een Bouwtechnische keuring laten doen?

Een Bouwtechnische keuring van een huis wordt gedaan voor de aankoop of verkoop van een huis. Of wanneer je wilt weten welk (groot) onderhoud er nodig is aan jouw woning.

Bouwtechnische keuring voor aankoop

Van plan een huis te kopen? Een Bouwtechnische keuring kan dan op drie momenten:

  • Tijdens de onderhandelingen met de verkoper. Je wilt je definitieve beslissing laten afhangen van de uitkomst van de Bouwtechnische keuring. Risico: de verkoper verkoopt het huis in de tussentijd aan een ander.
  • Tijdens de drie dagen bedenktijd, na ondertekening van het koopcontract door zowel jou als de verkoper. Binnen deze drie dagen kun je de overeenkomst kosteloos en zonder opgave van reden ontbinden.
  • Na het tekenen van het koopcontract; je neemt de uitkomst van de Bouwtechnische keuring mee als ontbindende voorwaarde in het koopcontract.

Bouwtechnische keuring voor verkoop

Van plan je huis te verkopen? Met een Bouwtechnische keuring laat je geïnteresseerde kopers zien wat de staat van jouw woning is. Om je huis nog aantrekkelijker te maken, kun je eventuele gebreken alvast herstellen.

Bouwtechnische keuring voor onderhoud

Wil je weten welk onderhoud er gepleegd moet worden aan je huis? Of wat er in de toekomst aan zit te komen waarvoor je geld opzij moet zetten? Dan kan een Bouwtechnische keuring je helpen met het inzicht krijgen in (toekomstig) onderhoud. Zo weet je precies wat voor onderhoud er aan zit te komen.

Boek nu jouw keuring

Voorkom verrassingen. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis heb je meer inzicht over de staat van een woning. Al vanaf € 375.

Keuring boeken
man in kruipruimte maakt foto's

Tags

Kopen-Bestaande bouwKopen-NieuwbouwKopen-Zelfbouw

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube