Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackEigen Huis Hypotheekadvi...

Goed voorbereid het gesprek in

In het gesprek nemen we graag de tijd om kennis te maken. Hier leggen we uit hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden, zodat je op basis van de juiste informatie kunt beslissen of je je hypotheek wilt laten regelen door onze adviseurs.

vrouw zit achter laptop

Checklist hypotheekadviesgesprek

Hoe weet je of je goed advies krijgt van je adviseur? Met de checklist van Vereniging Eigen Huis heb je zelf de regie in handen. Neem de checklist mee naar het adviesgesprek en vink de onderwerpen af die aan bod zijn gekomen. Aarzel vervolgens niet en je weet wat nog niet is besproken. Aarzel vervolgens niet om je adviseur te vragen naar zaken die nog niet besproken zijn.

Hypotheekadvies checklist.pdf (pdf)

Kosten hypotheekadvies

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk hypotheekadvies in jouw belang en zonder verrassingen achteraf. Kortom: de veiligste keuze. Wij vinden het belangrijk dat je van tevoren precies weet wat het afsluiten van een hypotheek of een andere aanvullende dienst bij ons kost en wat je daarvoor mag verwachten. Daarom werken wij met vaste duidelijke tarieven

De kosten op een rij

Online klantportaal

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis maakt gebruik van een online klantportaal. Daarmee heb je altijd en overal inzicht in de status van je hypotheekaanvraag. Ook kun je hier de benodigde documenten voor je hypotheek uploaden.

Zodra je een afspraak hebt gemaakt voor een oriënterend gesprek ontvang je de inloggegevens van je persoonlijke pagina. Ter voorbereiding van jou en de adviseur vragen we je al enkele zaken aan te leveren voor het eerste gesprek. Hoe vollediger je bent in je wensen en mogelijkheden, hoe relevanter dit gesprek is. En dat helpt je weer om de juiste keuze te maken.

Direct naar het klantenportaal
vrouw met kind achter laptop aan tafel

Nu een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf de locatie en datum en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen.

Maak afspraak

Ga naar de volgende stap

Benieuwd wat een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis voor je kan betekenen?

Ga verder naar Analyse en advies

Tags

HypotheekKopenKopen-HypotheekKopen-Oriënteren

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube