Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackEigen Huis Hypotheekadvi...

Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en akkoord bevonden door de geldverstrekker, is het tijd om naar de notaris te gaan. En eerder in het proces schakel je ook een taxateur in.

10 euro biljet over houten huisje gevouwen

Wij hebben contacten met geselecteerde partijen in de markt, waar je als klant van Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis van kunt profiteren.

Notaris

Voor het passeren van je woning ga je naar de notaris. Die is als enige bevoegd om te zorgen dat het huis ook aan de koper geleverd kan worden. Hiervoor maakt hij een notariële akte op. Het gaat dan om de eigendomsakte (overdrachtsakte) en de .

Koop je een bestaande woning? Dan kies je zelf een notaris. Vanuit Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis werken we samen met Nationale Notaris, een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren. Je kunt voor een van deze notarissen kiezen, maar uiteraard ook een eigen partij inzetten.

Taxateur

Om een hypotheek voor een huis aan te kunnen vragen, moet je het laten taxeren. Zonder taxatierapport kun je zelfs geen NHG-hypotheek krijgen. Het rapport moet voldoen aan alle eisen. Bij onze geselecteerde partner NTS weet je zeker dat dat goed zit. En als lid van Vereniging Eigen Huis kunnen we je een taxatie via NTS met ledenkorting aanbieden.

vrouw met kind achter laptop aan tafel

Nu een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf de locatie en datum en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen.

Maak afspraak

Ga naar de volgende stap

Heb je de hypotheekakte en eigendomsakte ondertekend bij de notaris? Dan ben je officieel de eigenaar van de nieuwe woning.

Ga verder naar beheer en nazorg

Tags

HypotheekKopen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube