Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackEigen Huis Hypotheekadvi...

Zo regelen wij jouw hypotheek

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis is de veiligste keuze voor iedereen met een woonwens. Ook als je, bijvoorbeeld als zzp’er, lastiger aan een hypotheek kunt komen. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod.

twee vrouwen en een man in kantoorruimte aan tafel. Hypotheken en rechtsbijstandverzekering kun je aan tafel doorspreken.

In deze video leggen we uit hoe Eigen Huis Hypotheekadvies een hypotheek voor je regelt.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Hoe regelt Eigen Huis Hypotheekadvies jouw hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. Daarom nemen onze adviseurs de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden bij dit proces. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod. En, als onderdeel van Vereniging Eigen Huis, kun je erop vertrouwen dat jouw belang bij ons voorop staat.

Plan een afspraak

Doe je voordeel met onze diensten

Kosten en dienstwijzer

1. Kennismaking

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken. Zo krijg je ook een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen. Dit eerste gesprek is altijd gratis, ook als je nog geen lid bent.

2. Analyse en advies

Op basis van je wensen en mogelijkheden kijken we welke hypotheekvorm het best bij jou past en welke geldverstrekker de gunstigste rente en voorwaarden biedt voor jouw situatie.

3. Offerteaanvraag en bemiddeling

Ben je het eens met ons advies, dan dienen wij de offerteaanvraag voor je in. Na acceptatie van het voorstel draagt de adviseur je dossier over aan een binnendienstmedewerker, die de voortgang van je aanvraag in de gaten houdt.

4. Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en goedgekeurd door de geldverstrekker, is het tijd om naar de notaris te gaan. Eerder in het proces schakel je ook een taxateur in. Wij hebben contacten met geselecteerde partijen in de markt, waar je als klant van kunt profiteren.

5. Beheer en nazorg

Als je de hypotheekakte hebt ondertekend bij de notaris, is het hypotheektraject afgerond. Gelukkig staan wij ook daarna nog steeds voor je klaar

man en vrouw aan tafel met laptop en papierwerk

Eigen Huis Hypotheekadvies

De adviseurs van Vereniging Eigen Huis staan voor je klaar om al jouw mogelijkheden met je door te nemen.

Ga naar Hypotheekadvies

Tags

HypotheekKopen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube