Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerzekeringen

Nieuw: nu ook een zorgverzekering via Univé

Vereniging Eigen Huis biedt in samenwerking met Univé nu ook zorgverzekeringen aan voor leden. Zo zorgen wij voor elkaar.

Kies een zorgverzekering
gezin in woonkamer

Zorgverzekering voor leden

Je kunt kiezen uit drie basispakketten waarbij je als lid 10% korting ontvangt op een collectieve aanvullende verzekering én gebruik mag maken van speciale Zorg Extra’s. Nog geen lid van Vereniging Eigen Huis? Word dan eerst lid en sluit daarna de collectieve zorgverzekering af. 

Kies een zorgverzekering

Premie berekenen 2024

Wil je meer informatie over je premieberekening bij de zorgverzekering? Dat kan. Klik dan op onderstaande button.

Zorgverzekering premiecheck

Waarom deze samenwerking?

Net als Vereniging Eigen Huis is Univé een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die het belang van leden vooropstelt. We kunnen elkaar versterken en aanvullen. Univé helpt je om risico's te beperken, schade te voorkomen en waar nodig te verzekeren met zorgpakketten en Zorg Extra’s.

In samenwerking met Univé hebben we vooral gekeken naar de inhoud van de zorgpolissen. De basispakketten blijven gelijk omdat daar wettelijk geen collectiviteitskorting meer opgegeven mag worden. Voor de aanvullende collectieve verzekeringen hebben we vooral gekeken naar hoe we zoveel mogelijk zorg kunnen aanbieden tegenover een scherpe prijs, daarin zit dan ook het prijsverschil. Over de waarde van ‘meer zorg’ hebben we dan weer onderhandeld over de prijs. 

Ook kun je als lid, met een aanvullende collectieve Univé zorgverzekering, jouw lidmaatschapskosten van Vereniging Eigen Huis indienen en krijg je van Univé € 25 terug per kalenderjaar. Zo wordt een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis ook nog eens extra voordelig.

Nog geen lid van Vereniging Eigen Huis? Word hier lid

Ontdek een zorgverzekering die bij je past

Website image

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. In de Univé zorgbrochure lees je alles over de verschillende pakketten en Zorg Extra's. Download de zorgbrochure: 

Univé Zorgbrochure 2024 (pdf)

Wil je graag weten wat er allemaal wijzigt in 2024? Bekijk dan onderstaand wijzigingsoverzicht:

Wijzigingsoverzicht Univé 2024 (pdf)

De Zorg Extra's van Univé

Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je via de collectieve Univé zorgverzekering ook gebruikmaken van de Univé Zorg Extra diensten en services. Want we willen er graag voor je zijn. Ook als het even wat minder gaat of als iets helemaal nieuw is. Je wordt bijvoorbeeld mantelzorger of je krijgt gezinsuitbreiding. Zo kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen met de Univé-dokter die jou op weg helpt met je eerste vragen en kun je trainingen volgen over de volgende onderwerpen:

 • Beter slapen
 • Voorkom burn-out
 • Rouw verwerken
 • Balans bij mantelzorger
 • Keer diabetes 2 om
 • Beter door de overgang
 • Chronisch ziek, en nu?
 • Omgaan met angst en paniek
 • Omgaan met depressie

Veelgestelde vragen

Ook andere verzekeringen afsluiten via Vereniging Eigen Huis?

Via Eigen Huis Verzekeringen kun je ook je woonverzekering(en), autoverzekering en reisverzekering afsluiten. Anders dan bij de Univé zorgverzekeringen verlopen die direct via ons.

Ook andere verzekeringen afsluiten?

OpstalverzekeringInboedelverzekeringAansprakelijkheidRechtsbijstandAutoverzekeringReisverzekeringVVE-pakket

Lees meer

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube