Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij buitensluiting en inbraakrisico

Jezelf buitensluiten is heel vervelend, een klemmende deur die niet meer in het slot valt ook. Via de Spoedklusservice is het snel opgelost. We zorgen ervoor dat de deur weer open of juist dicht gaat.

vrouw bij voordeur

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij bepalen direct of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08- 115 00

Werkzaamheden bij buitensluiting

De vakspecialist bepaalt wat nodig is om de deur weer open te krijgen. Dit kan vaak zonder schade, zodat je daarna de deur gewoon weer in gebruik kan nemen, net als het aanwezige slot. Er zijn ook situaties dat het slot open geboord moet worden of dat er breekwerk aan te pas moet komen. In dat geval zorgt de vakspecialist altijd voor een noodvoorziening.

Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Werkzaamheden bij inbraakrisico

Bij een klemmende deur die niet in het slot valt, of een raam dat niet dichtgaat en zorgt voor een verhoogd inbraakrisico, kan de vakspecialist helpen. Er wordt dan vaak een noodvoorziening getroffen. Op een later moment kan het definitieve herstel ook door ons worden uitgevoerd, hier ontvang je dan wel een nieuwe offerte voor.

man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube