Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij gevaarlijke situaties in huis

Is sanitair losgekomen of bijvoorbeeld een trapleuning of traptrede, dan kan dit voor een gevaarlijke situatie zorgen. In dat geval kun je direct hulp inschakelen via onze Spoedklusservice.

vrouw doet open voor klusjesman

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij bepalen direct of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden op locatie

De vakspecialist bepaalt wat nodig is om voor een veilige situatie te zorgen. Het kan zijn dat het probleem direct definitief kan worden opgelost Dit is echter niet altijd mogelijk. In dat geval wordt er voor een noodvoorziening gezorgd. Definitief herstel kan vaak ook door ons, op een later moment worden uitgevoerd. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Spoedklus altijd duurder dan gewone klus

Overweeg altijd of het echt nodig is om de Spoedklusservice in te schakelen. De tarieven voor een spoedklus zijn hoger dan voor een gewone klus. In de avond, de nacht, het weekend en op feestdagen komt daar ook nog een toeslag bij die branchebreed in de CAO is vastgelegd. Kan de oplossing voor jouw spoedklus nog even wachten, dan raden wij jou aan een vakman in te schakelen via onze Klusservice.

Naar de Klusservice
man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube