Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij glasschade

Heb je een gebroken ruit in huis, dan moet dit zo snel mogelijk worden hersteld. Via de Spoedklusservice zorgen we direct voor een noodreparatie, zodat je weer veilig je huis kan afsluiten.

Gebroken ruit

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij bepalen direct of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden ter plaatse

Op locatie stelt de vakspecialist vast wat er moet gebeuren om het probleem te verhelpen. Is de gebroken ruit van enkel glas, dan kan dit vaak direct vervangen worden en is het probleem verholpen. Heeft u dubbelglas, HR++ glas of triple glas, dan moet het worden besteld en kan er alleen een noodvoorziening worden getroffen. U kan de woning dan wel weer veilig afsluiten.

Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvangt u een nieuwe offerte.

man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube