Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij lekkage

Ruik je gas of komt het regenwater bij je naar binnen? Bel de Spoedklusservice. Het probleem word snel opgelost, of er wordt gezorgd voor een noodvoorziening.

man en vrouw bekijken gootsteenlekkage

Verhelpen van waterlekkage

Heeft je huis het regenwater niet kunnen tegenhouden, dan is het belangrijk om er iets aan te doen. Waterproblemen kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan je huis. We kunnen je hierbij helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Telefonisch intake

Als je belt met de Spoedklusservice bespreek je het probleem. Je krijgt direct tips wat je zelf kunt doen om de ergste waterschade te voorkomen. Je levert daarna foto’s aan via e-mail . Aan de hand daarvan wordt bepaald of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je direct de kosten te horen.

Is de oorzaak van de lekkage niet direct duidelijk of speelt het probleem al langer. Dan wordt er tijdens de telefonische intake vaak al aangegeven dat er eerst lekdetectie moet worden uitgevoerd.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden ter plaatse

De vakspecialist onderzoekt de oorzaak van de lekkage. Betreft het een lek aan een waterleiding die in het zicht ligt, een sifon, een kraan of bijvoorbeeld loszittend kitwerk, dan kan het probleem vaak direct worden verholpen of er wordt gezorgd voor noodherstel. In dat geval kan het definitieve herstel ook vaak door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Verborgen lekkage

Tip! lekkages opsporen met lekdetectie

Heb je een vochtprobleem, zoals lekkage of schimmel en is de oorzaak niet (goed) zichtbaar? Dan kan lekdetectie uitkomst bieden. Hiermee wordt de oorzaak van de meeste waterlekkages achterhaald, zonder schade te maken aan je woning. De kosten worden bovendien vaak vergoed door je verzekeraar.

Regel lekdetectie

Verhelpen van gaslekken

Wat moet je doen?

Een gaslek brengt veiligheidsrisico’s met zich mee en moet dus direct worden verholpen. Ruik je gas? Volg dan deze stappen:

  1. Draai de hoofdkraan dicht
  2. Open ramen en deuren
  3. Maak geen vuur
  4. Elektrische apparaten niet in- of uitschakelen
  5. Ga naar buiten

Bevindt het gaslek zich voor of bij de meter, bel dan het Nationaal Storingsnummer voor Gas en Stroom: 0800-9009. Je melding komt direct terecht bij de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Die kan gelijk maatregelen nemen.

Bevindt het gaslek zich in huis, bel dan de Spoedklusservice.

Hoe gaan wij te werk?

Telefonisch intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Je wordt direct telefonisch ondersteund met bijvoorbeeld het dichtdraaien van de gaskraan. Er wordt bepaald of wij de klus kunnen uitvoeren en of de vakspecialist direct kan langskomen. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden ter plaatse

De vakspecialist onderzoekt de oorzaak. Betreft het een lek aan een gasleiding, dan wordt het lek vaak direct gedicht. Is dit niet mogelijk, dan wordt er gezorgd voor noodherstel. Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube