Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij stroomstoring

Een stroomstoring kan landelijk of regionaal zijn of het is alleen bij jou thuis. In dat laatste geval kun je geholpen worden via de Spoedklusservice. Soms op afstand, indien noodzakelijk door de specialist bij jou thuis.

man controleert meterkast met zaklamp

Wat moet je doen?

Ga eerst na of de storing de buurt betreft: werkt de straatverlichting? Hebben de buren stroom? Zo niet, dan is er sprake van een stroomstoring in de gehele buurt of straat. Op de website van de netbeheerder kun je zien of dit het geval is. Is de storing daar (nog) niet bekendgemaakt, neem dan contact op met het Nationale Storingsnummer voor Gas en Stroom: 0800 - 9009. De melding komt dan terecht bij de netbeheerder. Er zit niets anders op om af te wachten tot de storing verholpen is.

Is de stroomstoring alleen bij jou thuis, neem dan contact op met de Spoedklusservice.

Bel: 085 - 08 115 00

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij geven je direct een aantal tips waarmee je de stroomstoring misschien zelf al kan oplossen. Lukt dit niet, dan kijken wij of een vakspecialist contact kan opnemen en, indien noodzakelijk, bij je thuis langs kan komen. Ook krijg je direct de kosten te horen.

Hulp op afstand

De vakspecialist neemt eerst telefonisch contact met je op en zal samen met jou kijken of de storing op afstand verholpen kan worden. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van de stekkerproef. Wordt het probleem inderdaad zo opgelost, dan betaal je uitsluitend voor een telefonisch consult. Deze prijs ligt lager dan de indicatie van kosten die eerder is afgegeven bij de intake.

Werkzaamheden ter plaatse

Kan je niet telefonisch geholpen worden, dan komt de vakspecialist bij jou thuis langs. Hij doet onderzoek naar de oorzaak van het probleem en lost de stroomstoring voor je op. Let op! Heb je oude bekabeling in huis of is de meterkast aan vervanging toe, dan kan er vaak alleen een noodvoorziening getroffen worden.

Definitief herstel kan ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.


man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube